Человек не терпит насилия!

НАБУ ТАКИ ВСТАНОВИЛО ФАКТИ НЕЗАКОННОГО ЗБАГАЧЕННЯ ЛЯШКА (ОФІЦІЙНИЙ ДОКУМЕНТ НАБУ)

Головний підрозділ детективів Національного антикорупційного бюро здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого незаконного збагачення Олега Ляшка!

Співробітники бюро вивчили декларації радикала за 2015 і 2016 роки і знайшли там безліч порушень, починаючи від строків подачі до невідповідностей і недостовірних фактів.

1. В 15-му Ляшко задекларував, що припинив право власності на три об’єкти нерухомості, при цьому жодних правочинів не здійснив. Далі вказав 87000 на утримання нежитлових приміщень, яких у попередній декларації не було.

2. Також без жодного документального підтвердження та відображення в розділі про правочини у Ляшка з’явились в оренді дім та земля в Козині.

3. Взагалі цікаві речі відбулися із земельними ділянками в Княжичах : із 210 кв. м в 2015-му вони в 2016 розрослись до 2100 метрів квадратних. Загадково зник із декларації гараж в Прилуках і Мерседес. Даних ні про продаж, ні про інші операції з ними немає.

4. Плюс, в жодній декларації нема орендованого Ляшком Кадиллака, який при цьому є в звіті партії.

5. Приховав від держави Ляшко дві ділянки в Вишгородському районі, які за ним числяться. А також цікаві задекларовані ним від продажу майна 2 245 500 гривень Вероніці В’юн. Сама В’юн заперечує факт будь-яких угод з Ляшком.

6. Під прицілом НАБУ 1 290 000 витрачених радикалом на оренду в 2016. А ще детективи засумнівались яка ж насправді площа орендованого Козинського будинку Ляшка.

7. Під пильною увагою НАБУ також позика в 60000 $, яку нібито взяв Ляшко.

8. А ще Бюро засумнівалось у відповідності ринковим цін, за які Ляшко здав та продав свої ділянки та нерухомість в 2016. А головне- придбаний радикалом в 2017 році маєток ніяк не співмірний за ціною з активами, якими володів Ляшко на кінець 16-го, що навело детективів на підозру в незаконному збагаченні лідера РПЛ. Тобто чесних грошей на палац у Ляшка 
б не вистачило.

Чекаємо результатів розслідування. З такими масштабами махінацій Ляшко має понести реальне покарання!!!

Нами буде направлено звернення до ГПУ та НАБУ, додатково позови до судів… далі буде…

Сергей Каплин

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ