Человек не терпит насилия!

Чорний день 51-ї окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського

29 серпня 2014 року під час виходу із оточення під жорстокий обстріл потрапила третя батальйонно-тактична група 51-ї окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського.Після тривалих безуспішних перемовин про організацію так званого «коридору» для виходу із подвійного кола оточення сил 3-го БТГР 51ОМБР та кількох батальйонів тероборони їхнім командуванням було прийняте рішення йти бойовим маршом на прорив. Для безпеки військові та батальйони розділилися на дві колони. Військової техніки у одній із колон було 77 одиниць. Інша колона складалася переважно із адаптованих цивільних автомобілів тербатів і, за словами очевидців, розтягнулася на 3 кілометри».«Перше коло оточення, яке складалось із російських військ, було не підготовлене до цього. У них, ймовірно, не було точних даних про результати перемовин. Колона 51-ї бригади промчалась повз них не зупиняючись. Обидві сторони думали, що коридор надано, а їм інформація не встигла ще прийти. Російські військові солдати мали білі пов’язки на обох руках і ногах. Техніка уся маркована білими колами. З обох боків не пролунало жодного пострілу. Наші потім пошкодували про це… Однак, друге кільце російських військ встигло підготуватися. В чистому полі організували прямий обстріл колони із артилерії та танків. Цілились в першу чергу у бронетехніку та кунги. Очевидці вказують на жорсткий і безапеляційний вогонь… Техніка одна за одною знищувалися миттєво із одного пострілу.За інформацією із цієї м’ясорубки достовірно вирвалась одна машина МТЛБ, оскільки вона не була серед пріотетних цілей. Екіпаж та декілька солдатів зверху, мчали на всіх парах у найближчу «зеленку», на ходу підбираючи піших, які встигали вчепитись за метал.«18-ть щасливчиків, в тому числі двоє поранених врятувала від смерті, витримала МТЛБ. Прорвавшись із пекельного кола хлопці дісталися місця розташування нац гвардійців. 18 солдатів прорвалися просто пощастило. Один із них майор – командир, яких мало… Решті із цілого БТГР доля не подарувала такого. Їхні долі значно складніші, багато загинуло, решта в полоні. Усіх разом їх могло бути 300-500 чоловік. Маштаби трагедії, яка вчора вкотре прийшла на мирні українські землі важко оцінити»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Не резервіст-педераст. Краще згадай скількох твоїх сородичів посікли в хлам. Так і лежать як собаки не знати де зариті.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ