Человек не терпит насилия!

Влада готується до самовбивства, Янукович — до долі Чаушеску

Влада готується зачистити Майдан, використовуючи 8 тисяч силовиків – джерело
Вівторок, 21 січня 2014, 21:18

Влада готується до розгону мітингу — завданням мінімум силовикам поставили повернення контролю над вулицею Грушевського і Європейською площею.
Згідно з інформацією, отриманою редакцією ZN.UA від джерела у Раді національної безпеки і оборони (РНБО), влада підготувала поліваріантний план зачистки Майдану.
За даними джерела, в операції планують задіяти 4631 співробітник внутрішніх військ, 1460 міліціонерів і 1530 бійців “Беркута”.
Керівництво операцією, згідно з рішенням, здійснюватимуть заступник начальника ГУ МВС у м. Києві підполковник Діхтяр Ю. і заступник начальника ГУ МВС у Київській області полковник Спаський Ю.
Завданням мінімум є встановлення повного контролю над вулицею Грушевського і Європейською площею.
Завдання максимум — повна зачистка Майдану. Розглядається також варіант — відрізати від Майдану Будинок профспілок. Реалізація максимального плану буде залежати від кількості протестувальників.
Остаточний час початку і масштаб операції на момент отримання інформації були ще не визначені.
Крім того, за даними, отриманими від Автомайдану, зараз містом курсують два десятки автомобілів, в яких перебувають а озброєні молоді люди спортивної статури.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

16 ответов

  1. Я не знаю, как там на щот самоубийства, но ярых майдановцев,работы на Чернобыльской АЭС и взоне по леквидации последствий ждут.

  2. На кожному .ідарасі-члені партії регіонів лежить вина за невинно убитих людей в Києві, кожний з цих уродів заплямований їх кров”ю!!! Не має в партії регіонів нормальних людей, не можна допустити прощення нікому з них у майбутньому!!! Ніякого покаяння та забуття виниїх перед нарродом, перед кожною людиною!!!

  3. У Давосі Азаров оголошений персоною нон грата, йому анульовано запрошення і запропоновано покинути форум. З цієї миті Азаров та його уряд для всього міжнародного товариства, у т.ч. для Росії — нуль. Молімося, щоб Азаров, повернувшись додому, не виявив слабкість і не вчинив так, як це зробив Юрій Кравченко.

  4. Нее, Шорох, этот дрыстопшонный дедушко на такое не пойдет никогда, у него кишка тонка. Он скорее всего утопит всю Украину в крови. Разве что помогут ему свои же, чтобы сделать его крайним.

  5. “ТелеграфЪ” — газета А.Деркача, как и ТРК “Эра”, масс-медиа, которые освещают события с позиций: “Банду вон!”. На собрании правительства и фракции ПРУ в “Зоряном” 03.12.2013 А.Деркач сказал в адрес Януковича и Азарарова: “Так нагло красть нельзя!”

    http://telegraf.com.ua/ukraina/politika/1056152-eks-posol-ssha-zapret-na-vez d-v-ssha-lish-pervyiy-shag.html

    Сотрудники масс-медиа, входящие в холдинг известного донецкого олигарха, выступили в поддержку активистов Евромайдана — без разрешения своего хозяина работающие в этом холдинге журналисты и чихнуть себе не позволят.

    В России после задержания и избиения сотрудниками МВД Украины российского журналиста, других событий, абсолютного неумения Януковича владеть ситуацией, объявления в Давосе Азарова персоной нон грата (у россиян есть железное правило — с пидарасами общаться западло) начинают реально смотреть на ситуацию в Украине. Т.е., IMXO, Янукович и Азаров до марта 2014 г. уйдут в отставку. Будет ли бить по яйцам Януковича известный донецкий олигарх, как это он делал в декабре 2004 г. в бориспольском аэропорту, вопрос не принципиальный. Россия, конечно, ее спецслужбы не останутся в стороне от попыток навязать Украине свою креатуру.

    http://zn.ua/UKRAINE/v-rf-prizvali-ukrainskie-vlasti-osvobodit-i-iz vinitsya-za-zaderzhannogo-rossiyskogo-zhurnalista-137234_.html

  6. Kortes: уберите свою порнографию и не занимайтесь рукоблудием. Речь идет о том, что Янукович четко идет по пути Чаушеску, в свое время Кучма вовремя одумался и не дал приказ бросить на народ войска. Вот в этом плане и излагайте свои мысли, если кроме рассматривания порнографии и занятий онанизма они у вас есть.

  7. МИД предупредил иностранных послов о введении чрезвычайного положения в Украине, — Еспресо.TV
    Украинский МИД предупредил посольства иностранных государств о введении чрезвычайного положения.

    По словам источников, посольства получили предупреждения от МИДа относительно того, что в Украине будет введено чрезвычайное положение из-за ситуации в стране.

    Как сообщалось, министр юстиции Украины Елена Лукаш обещает обратиться к президенту Украины Виктору Януковичу с просьбой выйти из переговорного процесса с оппозицией, а также обратиться к СНБО с просьбой рассмотреть вопрос о введении чрезвычайного положения в стране, если активисты “Спільної справи” не освободят захваченное ими здание Министерства юстиции.

  8. Ти ба, яке воно розбалуване! А якби у Лєночки “губнушку” поцупили, вона б вже волала про доцільність почати громадянську війну. Хіба можна цій Прозерпіні відповідальні посади довіряти?!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ