Человек не терпит насилия!

МЕРЕЖА АНТИКОРЦЕНТРІВ ВПЛИНУЛА НА ЗАКРИТТЯ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ ПРОТИ АКТИВІСТА

bez nazvanijaВосени минулого року до нас звернувся активіст, громадський діяч та голова ГО Гаранти Правосуддя Олександр Керничний. В своїй рідній Лозівщині він відомий тим, що протистоїть нелегальним лісорубам, браконьєрам, корумпованим можновладцям. Проте тоді ж, восени, проти нього було відкрито кримінальне провадження — за заявою депутатки однієї фракції, в той час, як за словами Керничного за деякий час до цього якраз він спіймав на гарячому її однофракційців та звернув увагу поліції на дане правопорушення. Нам ця історія здалася химерною, тож ми звернулися за коментарями до цієї обраниці народу — але вона чомусь відмовилася спілкуватися інакше, окрім як через адвоката. Її адвокатом виявився голова тієї самої фракції. З ним ми теж поспілкувалися, але його коментарі ситуації опублікувати не вдалося — він був проти. Натомість пропонував дати розгорнуте інтерв’ю, й не сам, а з директорами кількох тамтешніх підприємств, які всі задля цього мали приїхати на запис до нас. Як можна здогадатися — не приїхали. Був ще дзвінок від депутата знову ж таки тієї партії, але вже Харківської облради, котрий ввічливо поцікавився обставинами наших інтересів. І на цьому — затишшя.
Керничного перевели зі статусу підозрюваного у скоєнні злочину за ст. 246 КК України у свідки, а нещодавно, за нашою інформацією, справу було закрито через відсутність доказів злочину.
Члени даної фракції, за словами Керничного, продовжують дошкуляти різноманітними заявами на нього, а ГО Гаранти Правосуддя не припиняють правозахисну діяльність.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ