Человек не терпит насилия!

Куцин Михайло Миколайович = КОРУПЦІЯ — КВАРТИРИ, АВТО, ДАЧІ

Ні черги безквартирних військовослужбовців, ні розмови про збідовану українську армію не заважають вищим армійським чинам – теперішнім і колишнім – забезпечувати себе житлом. У хід ідуть навіть військова нерухомість і землі. Так, бравий генерал-лейтенант Михайло Куцин розжився майном на території профілакторію Міністерства оборони України, хоча вже отримав від держави дві трикімнатні квартири.
Селище міського типу Брюховичі, що за сім кілометрів від Львова, ще з часів Австро-Угорщини мало славу курорту. Нині ж посеред рекреаційної зони замість санаторіїв і таборів «виросли» елітні будинки.
На краю селища військові мають свою територію – це колишня база зберігання боєприпасів і профілакторій, який «у народі» отримав колоритну назву «бейжа». Там відпочивало керівництво Західного оперативного командування і поважні гості з інших військових відомств.
Тепер в одному з особняків за високим парканом оселився генерал-лейтенант, командувач військами Західного оперативного командування Юрій Думанський. Житло службове, тож після виходу на пенсію чи зміни місця праці будинок доведеться звільнити.
Утім, схоже, це правило дійсне не для всіх. Поряд із домом теперішнього командувача далі на території є ще один, офіційно – «Будинок для прийому делегацій». Живе в ньому Михайло Куцин, який уже понад рік не є керівником Західного оперативного командування, однак залишати це житло відставний генерал-лейтенант не поспішає.
Виявляється, приміщення віднедавна втратило статус службового. Як повідомили у Міністерстві оборони України, чотирикімнатна квартира (а фактично цілий будинок, бо в ньому є тільки одне помешкання) вже не має такого статусу. За словами мешканців сусідніх будинків, відставник живе тут із дружиною та дорослою донькою.
Біля будинку генеральської сім’ї припарковані «ToyotaCamry» (середня ціна – 40 тисяч доларів), «HondaCR-V» (40 тисяч доларів) та «HondaPilot» (50 тисяч доларів).
Рай для генерала коштом держави
Михайло Куцин розпочинав на посаді командира танкового взводу. Шість років поспіль (2004-2010 рр.) був командувачем Західного оперативного командування. 2010-го досяг піку кар’єри – став заступником міністра оборони України. З посади його звільнили навесні 2011-го.
Проживав у службовому будинку профілакторію разом із сім’єю з 2006 року. А за п’ять днів (!) до призначення його на посаду заступника міністра, тобто 26 березня 2010 року, міністр оборони України Михайло Єжель дозволив Михайлові Куцину викреслити з числа службових квартиру №1 в одноквартирному будинку №1 на вул. Смолистій-Незалежності України (тепер Запашна) в смт Брюховичі.
Показувати документ, згідно з яким житло передали генерал-лейтенантові, у Міністерстві оборони України не надто воліли. Копію надіслали із запізненням і після того, як дозвіл на це дав сам міністр.

http://s019.radikal.ru/i611/1405/6b/4af28d2fe65d.jpg

http://s019. radikal.ru/i600/1405/5e/f6a7916c7e5b.jpg

http://i024.radikal.ru/1405/01/5fe87 82f8aec.jpg

http://s019.radikal.ru/i600/1405/1b/af852b86c323.jpg

http://s0 03.radikal.ru/i204/1405/b6/45e9cf9ae540.jpg

http://s018.radikal.ru/i522/1405/ 04/a0d3ae7db418.jpg

http://s005.radikal.ru/i210/1405/f0/731bd60b9503.jpg

h ttp://s006.radikal.ru/i213/1405/89/382a97374700.jpg

http://s005.radikal.ru/i2 10/1405/b3/77d8fcaf0773.jpg

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

55 ответов

  1. НГШ — это на твоей совести! спасибо за простыни!

    капитан Забродский Вадим Иосифович, старший лейтенант Дульчик Виталий Георгиевич, сержант Савицкий Олег Викторович, младший сержант Рудый Виталий Валентинович, старший солдат Якимов Александр Валерьевич, солдат Хрущ Сергей Юрьевич.

    чтоб получить норамальный бронежилет нужно доплатить 600-900 грн, чтоб очередное офицерское звание при том что положено по должности 3000 USD

    Бог есть, бог все видит, бог накажет

    и уважаемые, накажет и за бездействие!!!

    слава героям погибшим в неравном бою……………………………………………….. вы всегда останетесь в нашей памяти………………………………………………..

  2. Похоже кто-то решил заработать и опять вся та-же история, бизнес, бабки, полный беспредел в выших рядах ЗСУ. А то что действительно насущно и крайне важно для ведения успешных и эфективных боевых действий против российско-чеченско-осетинских терористов в рамках АТО, чиновников не волнует! Там у них в просторых, шикарных, чуть ли не с королевской отделкой кабинетах “ЛУЧШЕ” знают, что кому нужно….

  3. сначала воскресили труп ТЕНЮХА! а он в свою очередь притянул еще одно тело (инвалида) Куцина! Теперь Коваль по непонятным причинам держит возле себя прости…ок Кабаненко,, Куцина, которые виноваты в смерти наших бойцов, а на похорон даже не приехали, послали других отдуваться, кого поймали, посмотреть в глаза матерям, женам, детям, родственникам! Также не понятное явление сват Лебедева — Шутов, почему он еще не в Крыму, не в России??? Пока такие руководят ЗСУ, толку не будет и Муженки их не спасут!!!

  4. Вчера, когда интернет шумел о будущем прорыве камазов с стороны россии с “коренными” жителями донбаса кавказской национальности, они знали и отправили всего лишь наряд пограничников… слава богу что никто из них не пострадал!!! что за управление ЗСУ??? я в шоке!!! тут только одно, бабло, всегда побеждает добро… ну ничего и они свое дождутся!!!

  5. Коррупция в логистике не знает пределов. По накладным списывают американские пайки, а выдают пару банок консервов на руки. Тыл уже давно стал рассадником коррупции. Ни один начальник не понес ответственности, везде безнаказанность . Необходимо принимать самые жесткие меры вплоть до увольнения без пенсии. http://tsn.ua/video/video-novini/kilka-biyciv-nacgvardiyi-rozirvali-kontrakt.htm l

  6. какой нахер тыл??? ты что ударился??? хотябы там есть добросовестные офицеры в отличии от остальной шарашкиной конторы!!!

  7. а мне вот интересно, помнится поднимали вопрос про новое, более качественное обмундирование… так вот, где оно? я так понимаю что деньги с бютжета давно были выделены, а наши солдаты ходят как грузчики на базаре, в шматье которое не переживает даже одной стирки…а товарищ сверху багатеет……….

  8. «Обеспечением питания занимались люди, далекие от этого», — сказал МОУ. Но в ГШ есть люди которые отвечают за продовольственное обеспечение войск. Это они тупо сокращали продовольственную службу не думая ничего. Это они ставили ставили свои подписи в документах . Продовольственная служба оказалась не в состоянии обеспечить, организовать своевременное и качественное питание личного состава. Виновные в таком состояние дел должны быть убраны с занимаемых должностей и ответить по закону .

  9. полковник Гусляков Ю.Е.- вор в МОУ, занимает должность заместителя начальника вещевой службы МО Украины. Такой же зам министра Лщинский О.И. (в ПВУ сняли с должности за то, что с начальником продовоственной службы Макаровым брали хабари, а посденого и поймали на хабаре в суме 500 тыс. дол США)

  10. полковник Гусляков Ю.Е.- вор в МОУ, занимает должность заместителя начальника вещевой службы МО Украины. Такой же зам министра Лщинский О.И. (в ПВУ сняли с должности за то, что с начальником продовоственной службы Макаровым брали хабари, а посденого и поймали на хабаре в суме 500 тыс. дол США)

  11. Можно быть уверенным, что с назначением Куцина в армии не останется ни одного коррупционера… Бессеребреник, да ещё и инвалид в придачу. Должно быть, подтянет к себе в команду ещё с десяток инвалидов из числа приятелей, дабы укрепит армию изнутри.

  12. что, опять наши военные попадают в засаду, опять у кого-то пополняются карманы! когда все это уже закончится!!!

  13. Ні як не розумію, чому мова іде тільки про якісь квартири, будинки, а не про реальну загрозу для держави призначення цього бездря на таку важливу посаду. Все життя, починаючи з 1994 року його тягнув за вуха конюх Петрук М.М за вміле лизання задниці,торгуванням миротворцями, далі БЮТ, в яку на хвилі рожевої революції його покровителя і знову Турчинов (Юля)призначає йогодля розвалу Армії. Іншого варіанту просто не існує. Де контррозвідка, чи вони за одно.

  14. от ребятки и обнародаван деребан!!! http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=news&sub=read&id=35252 а теперь посчитаем, к примеру: простирадла бавовняні 60000 = 3100000 теперь математика 3100000/60000=51,67 дальше гуглим цену на простыни в интернете и за минут 5 максимум, находим (в начале списка) http://prom.ua/p5970143-prostyn-byaz-otbelennaya.html = 36 грн за одну, щитаем дальше 51,67-36=15,67 (это без учета оптовой цены), дальше интереснее — 15,67*60000=940200 грн! а теперь подумаем хорошо и становится понятно что у кого-то только на этом, почти 1 миллион грн. в кармане осело!!!

  15. Всех причастных к махинациям и воровству к публичности. Фото + фабула + обязательно указать, что в настоящее время — подозревается — и на подъезд где проживает! И ни фига это не нарушение тайны следствия и прочей ерунды защиты персональных данных — идем по принципу “тяжести общественной опасности”. Пускай и детки и родители полупают. Сволота.

  16. у нас НГШ как зеленый человечек! вроде и есть, а его никто не видит, не слышит! ни выступлений, ни обращений!!!

  17. Куцин НГШ!!!!!!!!!!!??????????? А колись в далекому 2010 році колишнього командувача військами Західного оперативного командування генерал-лейтенанта Михайла Куцина було призначено заступником міністра оборони. Він відповідав за логістику (тилове забезпечення армії!!!). Уявіть собі, особа, яка, по всіх місцях служби, накрала мільйони, та ще незаконно прихватизувала державне майно (чималий будиночок в смт.Брюховичі біля Львова – це курортна місцевість), тепер господар УСЬОГО майна Збройних сил України!!! Ласий шматочок. На таку посаду не кожного беруть. Ось і поміркуйте про його «заслуги перед Батьківщиною»… Для того, щоб стати заступником міністра оборони, Куцину довелося написати рапорт про звільнення з лав Збройних сил. Тоді він вже був цивільною людиною – державним службовецем… На що не підеш заради наживи!?

  18. это такой же начальник Генштаба как из … пуля

    Ординарный бюджетный вор. Вся стратегическая мысль этого полководца сводится к закупкам бензина у Гены Чистякова.

  19. Донєцьк , у вас там що, вже й вибори пройшли? Хто став Президентом новороссии, чи як вас там зараз називають?

    Нашим Львову, Франкивську та й Ровно не заважали б, виддєляйтесь там соби як поважаєтє потрибним, а нашу Украину нє чипайте.

  20. вы про куцина пишите,а лучше про меня напишите,у меня дом в тех же брюховичах ,квартира в черновцах ,во львове,и т.д ,тоесть где я служил там и квартира

  21. В связи с тем, что пан Куцин был контужен на АТО, от теперь ДВАЖДЫ инвалид, ДВАЖДЫ участник боевых действий и вообще — херой. И его теперь на любую должность назначить можно, никто сказать не сможет, что он просто дурак, он- дурак со справкой о контузии!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ