Человек не терпит насилия!

Корупційні таємниці Івана Федорова на виконанні фортифікаційних робіт в Запорізькій області

98456125911856 1536x864 1

Проведення фортифікаційних робіт на запорізькому напрямку основна задача поставлена Президентом перед новопризначеним головою ЗОВА Іваном Федоровим.

Разом з тим, інформація про компанії, які залучені до проведення цих робіт, являється “таємницею”. Але, як выяснили журналісти нашого видання, не “державною” а ”корупційною”, та особисто Івана Федорова.

Як повідомляють наші джерела в ЗОВА, Іваном Федоровим до виконання фортифікаційних робіт на запорізькому напрямку були залучені дві мелітопольські компанії: ТОВ “МЕЛСІТІ” та ТОВ “ПРОЕКТНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ “АКВІ-БУД”, ймовірно афілійовані з самим Іваном Федоровим.

За часів мерства Федорова в окупованому нині Мелітополі, обидві компанії регулярно ставали переможцями міських тендерів, та неодноразово згадувались в ЗМІ у зв’язку з гучними корупційними скандалами. Тож бажання Федорова приховати від журналістів та громадськості назви компаній яким виділяють мільярди з державного бюджету на зведення фортифікацій в Запорізькій області в цілому зрозуміле.

Тендери, які в різний час вигравали та приймали участь ТОВ “Мелсіті” та ТОВ “Акві-Буд”

Тендери, які в різний час вигравали та приймали участь ТОВ “Мелсіті” та ТОВ “Акві-Буд”
Тендери, які в різний час вигравали та приймали участь ТОВ “Мелсіті” та ТОВ “Акві-Буд”

З приводу корупційної складової під час зведення фортифікаційних споруд в Запорізькій області, можемо привести приклад стосовно завищення цін на закупівлі самого поширеного елемента протитанкового захисту: так званих “зубів дракона”.

Іван Федоров відмінив тендер, проведений ще попереднім головою ЗОВА Юрієм Малашко, в якому фігурувала закупівельна ціна 1500 грн. за штуку та провів новий, де ціна за один “зуб дракона” становить уже 1800 грн. Варто відзначити, що реальна ціна, за якою закуповують “зуби дракона” військові становить 1300 грн.

Як бачимо, Федоров не просто так приховує назви компаній, які виграли тендери на фортифікаційні роботи в Запорізькій області. При цьому Федоров прикривається “державною таємницею” і тим фактом, що “ворог не має знати про хід виконання робіт робіт з фортифікації. Все так, але сам Федоров майже щоденно звітує про них в своєму Фейсбук та в численних інтервю.

Хід фортифікаційних проведення робіт в офіційних повідомленнях самого Федорова

Крім того, журналістам нашого видання стало відомо, що Іван Федоров разом з партнерами купили промислову площадку для виготовлення “зубів дракона”, продукцію якої поставляють для фортифікаційних робіт через підконтрольні компанії, по цінах значно вищих за ринкові. Адресу виробництва не публікуємо з міркувань безпеки, але сподіваємось для НАБУ буде не складно її дізнатись.

Варто відзначити, що з призначенням Івана Федорова на посаду голови Запорізької військової адміністрації “годуватись” з бюджету стало все його оточення.

Наразі Іван Федоров фактично проживає у будинку екс-губернатора Запорізької області Віталія Туринко, про що “забув” повідомити НАЗК. Але не “забув” віддячити самому Туринко – віддавши тендера на будівництво ВОП (взводних опорних пунктів) Тарасенко, який був заступником Туринко та вважається його людиною.

ДЖЕРЕЛОНЕНЬКА ІНФО
Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Оккупанты похитили мэра Мелитополя

По предварительной информации, российскими военными был похищен мэр города Мелитополь (Запорожская область) Иван Федоров, сообщил заместитель руководителя Офиса президента Кирилл…
НОВОСТИ