Человек не терпит насилия!

Нічого особистого – лише бізнес: західні посли змусили Уряд закрити список «міжнародних спонсорів війни»

Західні посли змусили український Уряд закрити список «міжнародних спонсорів війни», щоб західні компанії могли продовжувати працювати в Росії, не несучи репутаційних ризиків. Про це виданню стало відомо з власних джерел, наближених до уряду.

Інформація про те, що Кабмін вирішив відмовитись від списку «Міжнародні спонсори війни» на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з’явилась на сайті КМУ 20 березня. В ній посилаються на «численні звернення представників дипломатичного корпусу країн-партнерів з приводу відсутності нормативної бази для існування списку» та його «негативний вплив на ухвалення важливих рішень для протидії російській агресії».

За інформацією джерел, питання припинення бізнесу з Росією підняли наші урядовці 15 березня під час зустрічі економічного блоку Кабміну з західними послами, на що ті відповіли досить різко, зауваживши, що Росія – величезний ринок, який ніхто не планує втрачати, і Україна має задовольнитися заявами і обіцянками про припинення співпраці.

Тож тепер список «міжнародних спонсорів війни» закриють, а 552 міжнародні компанії, які продовжують повну або часткову діяльність в Росії, продовжать сплачувати податки в бюджет, кривавими грошима з якого фінансується війна проти України, від якої, станом на 1 січня 2024 року за офіційною інформацієюювенальних прокурорів загинули 514 дітей та понад 1172 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Попри закриття цього списку, існує інший, у якому професор та засновник Інституту керівників вищої ланки Єльського університету Джеффрі Зонненфельд з командою експертів і студентів слідкує за компаніями, які працювали/працюють в Росії.Дослідники поділили компанії на п’ять груп, виходячи з їхніх заяв та дій, і публікують їх тут, щоденно оновлюючи список.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ