Человек не терпит насилия!

Депутат Трубіцин став ріелтором Ароном

425308081 7612245362160301 7248308317671936629 n

Пам’ятаєте депутата Київради Владислава Трубіцина? Це той персонаж, що втік за кордон в зв’язку з переслідуванням з боку НАБУ і САП щодо одержання 1,39 млн грн хабаря за «організацію» роздрібної торгівлі у столиці.
Стандартна, по-моєму, історія. Але давайте пригадаємо, а потім я дещо цікаве розповім.
Не очікуючи вироку в Україні, Трубіцин втік на Mercedes S600 разом зі своїм помічником Юрієм Лихачовим та колекціонером антикваріату Русланом Шапіро. Тоді ж в ЗМІ оприлюднили дані, що виїзд цих трьох і ще двох «оформили» через листа з ГУР. Ой-вей, майже скандал, якби не одне але.
Не Головне управління розвідки відіграло ключову роль для виїзду Трубіцина і компанії, а Сили спеціальних операцій. Віктора Хоренко, тодішній глава ССО, звернувся з проханням до Кирила Буданова, який дружньо і підписав листа для «спеців». Тому жодного стосунку Трубіцин до розвідників не мав і мати не міг.
Але то таке. Негідників відразу і не розпізнаєш.
Цікаво інше, а куди Трубіцин взагалі подівся? Розповідаю.
Як завжди, (не)щаслива випадковість. В залежності від того, кому вона «випала».
Тепер про випадковість.
Хайфа. Ізраїль. Ріелтор Арон зі своїм партнером по роботі, приїхавши на чорному Opel, демонструють квартири. Але… це якби «в оригіналі» не Арон, а Владислав. Владислав Трубіцин. Який для підтвердження, що вони з колегою – Юрієм Лихачовичем – не хапуги, віддав сфотографувати паспорт свого співмешканця.
Якщо комусь необхідні квартири в Хайфі, ну там Верхній або Нижній Адар, то звертайтесь. Правда, я б обрав Верхній. Більш солідно, проте значно дорожче. Там вище й прекрасні види з території Університету Хайфи.
Залишаю номер телефону Арона (Владислава): +972-52-208-36-02.
P. S. Не здивуюсь, якщо Владислав Трубіцин став Ароном Трубіциним, отримавши громадянство Ерец Ісраель. Живе собі спокійно, працює «для вигляду» ріелтором.
P. P. S. Сподівається на те, що руки НАБУ-САП не дотягнуться. І всі забудуть, як він підставив ССО, використавши підрозділ для виїзду за кордон.
Олександр Лємєнов
Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

"Я так понимаю, что курирует все вопросы Татаров". Що почуло НАБУ в справі депутата Київради Трубіцина

"Я так понимаю, что курирует все вопросы Татаров". Що почуло...

Минулого тижня президентська партія потрапила в черговий корупційний скандал. 9 лютого Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили на хабарі…
НОВОСТИ