Человек не терпит насилия!

«Кришує» псевдоактивіста Перова? Депутатка Ксенія Семенова ввела в оману депутатів Київради

Перипетії навколо історичного будинку у Києві по вул. І. Франка, 26 не вщухають: попри відкрите кримінальне провадження за перешкоджання законній господарській діяльності підприємців, так званий «активіст» Дмитро Перов продовжує блокувати реконструкцію й поширювати маніпулятивну інформацію. Та, як виявилось, ці сумнівні дії мають принаймні одного інтересанта у стінах Київради.

perov1 kor 2 html m6825f814

Як раніше повідомляли журналісти видання СтопКор, у столиці, за адресою вулю І. Франка, 26 здійснюється законна господарська діяльність з реконструкції 120-річного «будинку Замкова».

Утім, ремонтні роботи зустріли супротив з боку псевдоактивіста Дмитру Перову. Згуртувавши навколо себе з десяток молодиків, він системно намагається заблокувати роботи на об’єкті та подає щодо нього викривлену та маніпулятивну інформацію, зокрема і стосовно нібито свого побиття.

Хто є інтересантом цієї сумнівної активності? Сьогоднішні події на сесії Київради дозволяють припустити, хто саме може стояти за усім процесом несанкціонованого перешкоджання підприємницькій діяльності та блокуванням об’єкту. Йдеться про депутатку Ксенію Семенову.

Під час свого публічного виступу депутатка озвучила, що за її заявою начебто зареєстрували кримінальне провадження відносно власника майна ТОВ «Рент менеджмент інвест» (підприємство, яке має дозвіл на виконання робіт з реконструкції об’єкту). Однак таке твердження насправді не відповідає дійсності та вводить в оману як депутатів, так і містян, оскільки до моменту повідомлення про підозру фізичній особі, або службовій, посадовій особі підприємства, кримінальне провадження вважається фактовим, а саме: «за фактом можливих неправомірних дій, або обставин, що можуть свідчити про неправомірні дії».

Як свідчить чинне законодавство, згідно ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Ніхто не зобов’язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину. Крім того, обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. А всі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

Станом на момент виступу Семенової, а саме 8 лютого 2024 року, жодній особі із числа працівників або власників ТОВ «Рент менеджмент інвест» про підозру не повідомлялось. Це може бут ознакою свідомого введення Ксенією депутатів в оману перед голосуванням, з метою прикриття незаконної діяльності псевдоактивіста Перова. При цьому такі її дії можна розцінити як умисні, з використанням владних повноважень.

Крім того, Семенова озвучила, що Дмитра Перова начебто побили «якісь тітушки». Проте аналіз фото і відео з відкритих джерел свідчить: на місці події нікого, крім працівників правоохоронних органів та протестувальників на чолі з Перовим, не було. Тож це – ніщо інше, як ще одна маніпулятивна заява депутатки.

Отже, маємо ситуацію, коли народна обраниця, замість захисту законних інтересів киян і підприємців, які надають робочі місця та сплачують податки, а також забезпечення законності та розвитку міста, починає покривати псевдоактивістів та разом здійснювати блокування законної діяльності на об’єкті. Чи дійсно такі депутати потрібні столиці та ще й під час війни?

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ