Человек не терпит насилия!

Реформа в СБУ

Що чули по реформі в СБУ??? Чи буде реформа в 2024? Чи буде переатестація? Пишіть хто, що знає чи чув, тема більш актуальна ніж коли буде наступна зарплата, колеги

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

100 ответов

  1. наступні ми 😉

    Безуглая заявила, что в новом законопроекте о мобилизации, который сейчас находится в стадии разработки, отсрочки лишатся сотрудники полиции, Бюро экономической безопасности и пенитенциарной службы

    1. Підкажіть хтось цій геніальній дівчині, що треба лишити відстрочки кадрових військових, які проходять службу не по мобілізації, щоб їх мобілізували, щоб вони самі себе мобідізували)))
      Бо з поліціянтами вийде дуже цікавий жарт. Всі поліціянти будуть мобілізовані (бо вони всі мають належні якості та стан здоров’я) і перейдуть в розряд військових. Але функції поліції треба комусь виконувати, то їх будуть виконувати військові. Які віськові? Звісно ті, які вчора були поліціянтами. Тото фактично поліція замість спецзвань отримає військові звання, додаткові пільги, виплати і тае інше.
      Цікаво, що відчувають її батьки, чи вони такі самі як вона.

      1. Над проектом закону про мобілізацію можуть працювати тільки компетентні кваліфіковані люди, які розуміють що до чого і які можуть бути наслідки

        1. Всі чесні, порядні, компетентні та кваліфіковані пішли на фронт добровольцями у перших рядах.
          Тому залишилися працювати ті, що залишилися)))

  2. Мова йде не про чесних і порядних, а про тих хто має елементарну логіку і вміють стратегічно мислити

  3. Чув до в 24му почнуть реформу. Коли і як саме це буде відбуватися ще поки не відомо (мені) але слухи такі є. Та й ГЗ на 15 відсотків в наступному році докинути мають

    1. Слухи є.. про реорганізацію вже з 2020 говорять,але нічого не відбувається, хіба західні партнери вплинуть.15% до ГЗ 🤔

  4. Після прийняття законопроєкту про мобілізацію, на розгляд буде винесено питання реформи СБУ. Засідання комітету на 31 січня призначено

  5. Пару місяців назад, я писав що в Україні повинні бути зареєстровані в СБУ І МВС всі системні адміністратори і всі ті що працюють на комп’ютерах з ціллю збагачення. Не знаю, як в других містах, але в Одесі появилися якісь «Деспечери». Я розумію що це люди завербовані ФСБ, ГРУ РФ. Їх ціль це прослушка різного роду кабінетів силових структур і інших державних установ України і системний злив інформації ворогу. Де вони знаходяться чи в транспорті, чи в будинках по близу я не знаю.

  6. В Одеському СБУ і МВС сидять кроти і деякі завербовані колаборанти . Їхня основна задача прикривати агентуру путіністів і диверсантів, координаторів з ФСБ і ГРУ завербованих Москвою. Перевірено. А сверх задача їх, вчасно з’ ї……..сь. Щоб не було підозри, тобіш піти на підвищення. На рахунок Сідого. Перед тим, коли людина викладає інформацію , вона її перевіряє декілька разів. А одеськими силовикам п……й. Метод роботи: Напиши заяву в підрозділі. Розкажи, покажи і надай відео чи документи для підтвердження. . Це теж Перевірено. Бо на загальний Форум ОРД багато чого просто не доходить. Теж Перевірено. В Одесі на кожні інтернет компанії сидять зрадники. Статті з Форумів ОРД не співпадають.

  7. Можу доказати . Загальний Форум ОРД.. І Форум ОРД м. Одеса від інтернеткомпанії «Бріз» багато інформації видаляється. Тема: Одеса Бар «Суворовський». Багато коментарів видаляється по Сахарова 9 . По кв. 161. Сім’її кавкаького кримінального авторитета. І не доходить до осного Форуму ОРД. Висновок Інтернеткомпанія «Бріз» під лапою криміналу..

  8. «Думки в слух» Росія і Путін в світовому суспільстві, наробили багато лиха.. Після збройного нападу і агресії на Незалежну Україну і її Суверенітет, стала державою терористом номер 1. А чому вона до цієї пори в Раді ООН? Її необхідно вивести з Ради ООН, інших Інституцій і лишити права Голосу, на визначений термін. Спочатку, так на років 10. І тоді ті судові позови від РФ. і російських олігархів по поводу заморожених рахунків і нерухомості в світі, не будуть мати ніякої юридичної сили. Це самознищення Путіних , або знищення існуючої влади, руками його оточення і олігархами Росії.

  9. Цікава інформація: Виток . Російські терористи стали переробляти шахеди. На шахедах почали міняти звичайні боєголовки на боєголовки від снярядІв для сонцепйока.

  10. По інформації на рахунок переробки шахедів. Проговорився Тік токер з росії з своїм коротким відео і повними характеристиками вибуху під час влучення шахеда з зарядом від сонцепйока.

    1. Сідий, приємно що в нашій структурі є такі як ви, хто не мислить шаблонно і може поділитись своїми думками.

  11. Кацапи празнують звільнення головнокомандувача. Залужний, один з кандидатів в Президенти України. А чому і по яких кретеріях призначили міністра оборони України? Те що він родом з Криму?

  12. «В Україні в ЗСУ на одну вдовичку стане більше» Закон і психологія для любого командира, який має в підпорядкуванні о/с. Ніколи не принижуй честь і особисту гідність, свого підлеглого. Особливо людей старшого віку. Бо тобі з ними йти в бій зі зброєю.
    По інтернету гуляє відео, як горе командир ЗСУ оскорбляє і принижує новобранців і докоряє їм що вони пізно призвались і якоби через них загинуло багато його побратимів. Поперше. А чому він, не загинув.? Значить сам, ховався за їх спинами. Подруге. А звідкий такий ( героїзм і особисте Я). Це тому що ці новобранці в строю були без зброї? Як командир, він повне Гавно, що сидить в навчальному центрі і дзявкає на о/с. Такі гондони в боях не виживають і їх ніхто не прикриє.

    1. А чому ти не називаєш ту особу?
      Хіба це новина, що керівник ставиться так до підлеглих, але розповідати про такі події без ідентифікації особи це таке саме, як казати, що у світі є зло і добро краще за зло, тобто просто попердіти у калюжу.

  13. В СБУ І розвідці сидять досвідчені фахівці. За такі зарплати, можна і покопасаюсь на Йотубі і знайти в Тік тоці..

  14. Красиво і сикливо. Струнко! «Скарги, зауваження, пропозиціїї і побажань не маю». Вільно. Маю Честь!

  15. Покоління, які знищили своїми руками економіку України, дубробут цілого народу, побудований на кістках їх предків і знищили її боєздатність, за ради наживи, вже не виховати і не перевиховати. Вони, або зрадники, або уголовніки, або уклоністи і втікачі. Що ховаються за спинами стариків. Все на плечах простого народу.

  16. В Одеські області стояв інструментальні завод з високоточнми обладнанням, завод по обробці металів. Виготовлення запчастин любої степені проектної будови і важкості. Два заводи на весь СССР .Один на Україні, а другий на Уралі. Де цей завод ? Знищили! І так по всіій Україні. Тільки в Україні було 40 цукрових заводів. А зараз заводів 8- 10. Пустили все під різак, а метал вивезли за кордон. За ради особистої наживи і створення безробіття. От і концтабір. В цілому, Україна була найбільш економічно розвинутою з 15 республік СССР до 1991р. Від землеробства до космічного ракетобудування. Все знищили! За ради особистої наживи.

  17. Відкритим текстом.: Чесно скажу. Я просто занепокоєний. Путіністи завербовані москвою, хотять мене теж завербувати. Просять назвати суму виплат. Урки, сикливі шакали, уклоністи кавказці, спочатку хотіли в мене і в моєї сім’ї на почататку вторгнення віджати квартиру, а потім підставити мене зрадником що зливає інфромацію по об’єктам інфостроктури і в/об’єктам. Хоча самі цим знімаються під чутким керівництвом високого худорлявого брунета з короткою стрижкою, який їздить на чорному внедорожнику і ставить завдання уркам з рюбзачками. Старі стерв’ятнки Авакова і особи з КрВР теж хотять підставити по темі створення точок зберігання і кришування наркобізнесу і втягуванні дітей в проституцію. Організовміють підстави на тему педофеліїї і домагань в громадському місці і посадити за просто так. Тепер постравили «Відкрито» мій телефон на прослушку. Чи.то урки, чи то продажні масора, чи продажний СБУ шник. І це просто щоб я не подзвонив в київську контору. Чого ж вони так бояться.і в/ пенсіонера.? Я лиш можу придложить, отсосать чупачупс дяді Васі.

  18. А саме — тих космонавтів, що сидять в УРОС/УПЗ/ФЕУ і вважають законним НЕ ПРОДОВЖУВАТИ строк перебування у розпорядженні, незважаючи на те, що ці дебіли САМІ Ж ІНІЦІЮВАЛИ ЗМІНИ до Положення про проходження служби, де в абзаці 17 пункиу 48 тепер зазначено: «…а також період служби в умовах воєнного стану із загальної тривалості періоду перебування у розпорядженні прямих начальників (командирів) ВИКЛЮЧАЄТЬСЯ.». Дайте цим вибл…кам прочитати хоч раз цю норму! Вони ж ПОТВОРИ ЛЮДЯМ ГРОШІ НЕ ПЛАТЯТЬ через це по багато місяців і навіть років!!! І всіх «високопосадовців» роздупліть теж!!! Навіть якщо це «зампреди»!!! І доречі — колишня ЮРИДИЧНА структура яка називається УПеЗе вже остаточно перетворилася на натовп пристосуванців, космонавтів і просто неуків. Навіть Алєжка і той в космос улітає вже давно. З призначенням довбограя Лохвацького впевнено деградують…

        1. А може це ти такий тупий, що можеш тільки скиглити і жалітися, що всі тебе за лоха тримають?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ