Человек не терпит насилия!

Реформа в СБУ

Що чули по реформі в СБУ??? Чи буде реформа в 2024? Чи буде переатестація? Пишіть хто, що знає чи чув, тема більш актуальна ніж коли буде наступна зарплата, колеги

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

92 ответа

  1. То що творять поляки на кордоні з Україною, можна розглядати Польщу, як зрадника і посібника Росії в підриві безпеки території країн ЄС, за ради особистої наживи. І це потрібно заявити офіційно.

    1. Ти мабуть московіт, бо тільки у московітів пам’ять коротка, як у риби, вона пом’ятає останні 3 хвилини і не пом’ятає як Польща підтримувала Україну в 2022-2023 роках. А зараз ти розгняєш московітську тему, щоб внести розбрат між Україною та Польщеє, хоча всім зрозуміло, що серед поляків працюють такі самі провокатори московіти або їх холуї.

  2. Як Ви вже знаєте що польські фермери перекрили кордони з Україною і творять свавілля до українських перевізників. Знущаються і не пропускають гуманітарну і військову допомогу країн ЄС для України. Вже просять Путіна вмішатись і допомогти польським фермерам. Чому це так сталось? Відповідь проста. польська ВБ і поліція не працює! Польська армія теж стала під сумнівом, коли фермери їм хезать на голову. Якщо допустили до спроби державного перевороту фермерами на користь Росії . Особисто в мене стовідсоткова впевненість що поляки нічого не знають про війну України з рашиськопутінськими окупантами. На ТБ в Польщі це не дуже афішують. Чому б не розповісти про це полякам докладніше на ТБ і відео на заблокованих пунктах пропуску. Про такзвану допомогу руського миру українському народу. Про міста, села, до вторгнення і результати допомоги після вторгнення. Про заводи, фабриби, агропідприємства України до і після надання допомоги путіним. Про сотні тисяч загиблих мирних громадян України від ракетних, бомбових, артударів по території України. Не мовчіть. Зробіть неділю українського кіно.

  3. Анонімний! Одіваєш свою папаху, сідаєш на горну козу і п…… ш з України щоб аж бурка з під трусів заворачувалися.! Пока тебе суку рашиську не побрили.

    1. Кацапи знову в іпсо ледащих дибілів набирають які мову вивчати не спроможні за своїм розумовим розвитком)))

  4. Всі розуміють і знають, яку роль відіграє в даний час, Україна і її ЗС для безпеки країн Європи. Але в мене є великий сумнів, на рахунок країн ЄС. Бо їх об’єднує тільки спільна валюта і відкриті кордони. Альянс країни ЄС, повна фікція і чисто понти. Доказом цього стала Польщаі її Влада, яка зрадила країни Європи і пішла на поводу російськофашистських загарбників, терористів і провокаторів. Якісь там польські трахтаристи підірвали безпеку цілої Європи. І ніхто, нічого їм неможе зробити. На рахунок пікетів на кордоні, висипаного хліба, концлагерів в період ВВВ. А поляки в тих лагерах то були? Від голоду їх предки помирали? Якщо б помирали, то такого не творили б. І другим не давали. І тут без сумнівів. Якщо б 2022 р русня і путін велоромно напали на Польщу з території Білорусії, минувши Україну, результат очевидний. І представники польського НАТО розбіглися від трактористів.
    І ще одне. ЗСУ стоять на смерть проти російськофашистських військ путіна, а чомусь мирне населення України відчуває на собі правила і звичаї ведення війни. Чомусь Ізраїль не обговоюсть про ці правила і звичаї в війні з ісламістами. Воно ж зрозуміло, ми ж благородні. СмертІ мирного населення і дітей, знищені міста, села це ніщо з мріями про репарації від Росії. А Ви впевнені в їх отриманні? Кому і коли Росія платила репарації? Вони ж зобовані і не керовані дикарі.

  5. Просліжується дуже цікава ситуація. Спочатку на сторінках в Форумі зникає тема: Одеса Бар «Суворовський» , на прохання зацікавлених русофобІв і русофобок, тобіш зачиска інформації через кротів РФ в силових структурах, а потім посягання на життя в Одесі, через ракетний обстріл на Президента України і Прем’єра Греції. Збіг? Не думаю.

    1. Точно, саме в цей час зафіксовано підвищену активність сірої фракції інопланетян-рептилоідів, які ховаються у підземних містах на нашій планеті. У штаті Герреро на півдні Мексики застрелили щонайменше 13 місцевих поліцейських, серед загиблих є керівник місцевої служби безпеки міста Коюка-де-Бенітес, яке розташоване на захід від популярного пляжного курорту Акапулько.
      А почалося з ОРД.

  6. Основна біда силовиків Одещини це їх особистий сімейний бізнес. Легальний і не легальний. На службу і роботу, просто, не вистачає часу. Ні одного професійного офіцера ГРУ чи ФСБ вони не впіймали. Ні одного завербованого калаборанта з виходом на Москву що організував ціле підпілля не задоволених рашистів і криміналу по збору інформації в Одесі. Що спокійно їздить на Московію, як до себе додому, через ППр і треті країни. Це жах.

  7. В мене питання до силовиків і ТЦК. 1. Коли народжується дитинча в молодої і не молодої сім’ її , батькові при отриманні свідоцтва в захсі про народження немовля і оформленні і отриманні постійної виплати, допомоги (декретних) від Держави, теж потрібно довідку з ТЦК.? 2. Чи має право батько з дозволу ТЦК бути в декреті по вихованні дитинча замість дружини?

  8. Анонімний! Що зацепило? Вже стимніло. Пора на вигулку. Щоб ТЦК не зачепило. Не весь же час переховуватись в квартирі і дзявкати.

    1. Тобі лікар казав, що треба пігулки приймати, а ти знову горілку в горлянку по півлітри і ссишся потім під себе…

    1. Інтернет потребує твоєї термінової уваги, десь в інтернеті неправий анонім, терміново вибігай!!!

  9. Хто покриває так званих переселенців? В СБУ., КнРВ, МВС Одеси. ГерасименКоли ІІ і його сім,ю, переселенців з Донецька. Організували ціле підпілля з уголовнікІв, калаборантів, і кавказького криміналу. Мають знайомих в силових структурах. З 2016 року організували переселення калаборантів і уголовнікІв з ДНР. Їх місця переховування і адоптаціїю.
    Чегира Славік і інші. Має прямий вихід на Москву через ст. доньку і зятя. » 10 складових, як виявити завербованих калаборантІв. » Велику роль відіграє його жінка (торгівля) молодша донька і зять з Молдавії. Таксист. Ярий прихильник Путіна. Має своїх людей (плимінника поепода) в в/закладі Одеси.

  10. Пора опреділити і показати грошовий прайс- винагороду за голову світового злочинця, терориста Путіна і його оточення . Інформацію про місцезнаходження. Ліквідувати любим методом.

  11. Росіяни не розуміють що своїм велоромним нападом на Україну і її мирнолюбивий народ Путін приніс Росії смерть, розруху і голод. Перші ластівки цього це затоплення 5 регіонів росії. Бог і Природа карає злочинців. А що посівна в Росії? Путін відмінив? Намічається московська продрозверстка в РФ.

  12. «Звернення до Отця і сина його, Іісуса Христа про допомогу «. Молитва старого мальфара.. Упокій, Господи його душу.
    В ім»я Отця і сина його Іісуса Христа, в ім’я Матері Божої, яка дарувала нам життя, в ім’я всіх Святих, в ім’я всіх сил на Небесах, на Землі, під Землею, на Воді і в Морські путині ! Господи! Да буде воля твоя. Візьміть під крило захисту Україну і її народ. Захистить від лукавого. Господи! Виведіть Путіна і підлеглих, його народ, зрадників, калаборантів, які принесли в Україну її Народу смерть, розруху і гибель Природи, на Правильний шлях. Уважають, Господи їм Правильну Дорогу.

  13. Але є не велика тайна предків. Цей обряд може провести , тільки віруча людина з Чистою душею в церкві у алтаря з іконами ( і не тільки), поставивши три свічки.. Якщо Господь почув Вашу молитву, ваші вороги ваші будуть вояти, як не сповна розуму. Люди з чорною душею це робити не можуть. Бо все перейде на них.

  14. Що це за військові ЗСУ не бриті і з бородами? На позашляховиках в містах і селах з прокладками між кермом і животом в особистому розпорядженні? Що за зовнішній вигляд? Що за «Боярє», що за «Маджахеди»? На передові, я ще розумію, як вид маскування і захисту обличчя. Носіння бороди по етнічним признакам? Хто дозволив, лякати дітей і ви….ся ? В Україні так достатньо в польові військові формі на дорогих авто бородатих дезертирів, ухилянтів, зрадників, диверсантів і уголовніків.

  15. Одеса. Станом на 24. 04. 24 р. Повна бездіяльність, некомпетентність, не відповідність займаним посадам командному складу Одеського військового гарнізону і прикомондірваним. Тільки військовий трибунал і вища міра.. І закопати в їхніх дорогих іномарках. За такими Гандонами народ України, який сидить по підвалах і зруйнованих будинках плакати не буде. При таких перевезеннях , товарів масового вжитку, відсотків на бій не існує. Ви вже Президенту доповіли?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ