Человек не терпит насилия!

Одним війна, а іншим – страйкбол

3333

Скоро виповниться два роки з початку війни. Найстрашнішої війни в новітній історії України. За ці два роки ми чули від нашої влади Різне. Але найголовніше гасло, яке звучало частіше за інших можна сформулювати так: «Для перемоги нам треба згуртуватися!». І, по суті, це  абсолютно вірно.

Без єдності нації перемоги не добитися. Біль і гіркота в тому, що ніякої єдності української нації так і не сталося.

Коли справа дійшла до конкретики, коли треба було брати у руки автомат і рушити до фронту, несподівано виявилося, що почесна місія померти за Батьківщину не для всіх. Якщо селян, робітників та інших пересічних громадян відправили у вогонь в перші дні війни, то ось представників політичної та бізнес-еліти на фронті ми так і не побачили. Жоден з олігархів і міністрів-капіталістів не взяв до рук зброю і не загинув під Бахмутом. Жоден їх синуля не опинився на лінії бойового зіткнення. Замість окопів під Кремінною і Вугледаром вони вважають за краще нарко-дискотеки Ібіци і Майамі.

До кінця 2023 р. київська «еліта», що зажерлас та  пухне від крадіжки та втратила останній сором. Вона почала глумитися над тими, хто захищає країну і проливає свою кров на фронті! Далеко за прикладами ходити не треба. Досить просто подивитися, як поводяться найближчі родичі соратників президента.

Знайомтеся! Микита Шефер – син Сергія Шефера, помічника Володимира Зеленського. Спочатку він просто постив в «Істаграмме» свої фото на відпочинку.

Ось він на катері, мчить по океанським хвилях. Ось він з мініатюрною собачкою на променаді в одній з європейських столиць. А ось він показує висунутий розфарбований язик своїм співвітчизникам. Всі ці фото Микита зробив в ті дні, коли ЗСУ стікали кров’ю в боях з путінськими ордами під Работино і П’ятихатками, коли щодня гинули сотні солдатів і офіцерів, а тисячі ставали інвалідами.
yzobrazhenye 1
Не знаю, що надихнуло Шефера на наступний крок своїм цинізмом і безпринципністю. У той час, як його однолітки віддавали свої життя на фронті, Микита з друзями влаштували турнір з … страйкболу. Так-так, ви не помилилися.
yzobrazhenye 3
У ті самі дні, коли воїни ЗСУ стікали кров’ю, Шефер і його багатенькі дружки влаштували собі іграшкову «війну»: одягалися в армійський камуфляж і весело розстріляли один одного різнокольоровими кульками. На завершення вони провели фотосесію на якій, посміхаючись, позували, імітуючи фронтові фотографії реальних бійців ЗСУ.

Отак. Одні вмирають, а інші сміються над ними. Помирають прості роботяги, а сміються представники еліти. Вони не бояться фронту, бо точно знають, що вони там ніколи не опиняться.

Ні, це не Європа. Це кастове суспільство, в якому ролі строго розподілені: низи – для роботи, мобілізації і загибелі на війні, еліти – для яхт, вілл, дорогих наркотиків та інших розваг. Все зрозуміло і передбачувано. Але хіба за це билися люди на Майдані?

 

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

19 ответов

  1. «Жоден з олігархів і міністрів-капіталістів» яскрава фраза, ніби то в радянському союзі про загніваючий Захід написано.
    Москалі писали?

    1. Давайте просто отведённое войска и перестанем стрелять! Какая разница, как называется улица?! Россияне – тоже люди. Они не смогут пойти войной на Украину.

        1. А твій улюблений фюрер казав, що Цицерон їздив на такнках. Мабуть такий же хворий на голову, як ти.

        2. Дебил ты чего так неуважительно о Зе-фюрере пишешь, тебе не стыдно? Он твой хозяин сделал из тебя тролятину, а ты его не защищаешь, а такое пишешь, уму непостижимо.

        3. То ти навіть історичні цитати свого фюрера не вивчив.
          То може він у вас в школі виступав, коли казав про гумову дупу)))

    2. А шо не так, капіталіст від слова «капітал», а не від слова «союз». Не ліпи сюди свої тези з методички фаріоновської. Чи вони там всі на зарплату живуть, й кумуналку в І спаніїї та США з неї ж платять;)

  2. Но, но! І шо ви таке кажете? Воно настільки ще дурне, що не награлося! Та й перелякане. Там стріляють! В папу стріляли? Воно мінє надо? Це вам йти у бій. А додік хай в фарбу грається!

        1. знову у шизоїда загострення, в дзеркало дивиться і дауна бачить, а не розуміє що це він)))

        2. Даун, невеликий у тебе набір заголовок, пора Єрмаку тебе гнати в три шиї як самого тупого троля

        3. а ти до речі лікарю про тролей казав? може ці пігулки вже не діють і треба інші

  3. Мне страйкбол, а вам война. Неужели вы думаете, что я настолько глуп, чтобы идти воевать. Да и ради чего, мовы? Папа сказал, сын, тебе это не надо и пока наш президент у власти, то мобилизация тебе не грозит, наша родина — Израиль, но там сейчас неспокойно

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Татаров, Шефир и дело ОПЗ-Агрогазтрейдинг (АГТ)

Владимир Бондаренко:»АГТ официально паразитировал на ОПЗ в 2019-20 гг. Они продавали удобрения Александру Шишкину (русский миниолигарх, группа Дреймур). АГТ прикрывал…

Баканову все простят? Кулиничу тоже?

Наш источник сообщает, что Иван Баканов, вместо того, чтобы сидеть в тюрьме или служить (как-никак старший лейтенант), в данный момент…
Шефир хочет украсть ОГКХ?

Шефир хочет украсть ОГКХ?

Интересно, как идет расследование «покушения» на Сергея Шефира? А то тихо как-то. А судя по активности этого персонажа – покушаться…
НОВОСТИ