Человек не терпит насилия!

Підприємство олігарха Косюка влаштувало екологічну катастрофу

t.medubinskypro 59 тон риби було вбито лише за ніч на Вінниччині. Причина – порушення екологічних правил заводом, який викинув відходи в річку. Завод належить олігарху Косюку.

За даними компанії, яка втратила рибу Ukrainian Caviar Berry, було заморено близько 3000 азовського осетра, білуги та інших. А також жертвою катастрофи стало і унікальне стадо племінного осетра, яке знаходиться на межі вимирання.

Керівник компанії знає про спроби пошуку місць для скиду відходів виробництва курятини. Що на цей раз могло призвести до мору риби.

Ця подія вразила не лише керівництво компанії, але й обурило всю екологічну спільноту. Управління прокуратури охорони природи відкрило справу.

Нагадаємо, що це не вперше олігарх під прицілом екоактивістів і його підприємства звинувачують в еко геноциді. Компанії, що входять в холдингу регулярно стає фігурантом скандалів пов’язаних з створенням екологічної небезпеки.

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 3.67 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Забруднювати навколишнє середовище
    — це зло. Але щось не бачив я й розрекламованої рибки в українських магазинах?!

      1. Ця акваферма знаходиться вище по течії від підприємства Косюка. Між ними дамба ГЕС. Як воно могло на щось там вплинути?.
        Аби щось написати тупе…

        1. Ти знаєш чіє те збіжжя? нуланд трамп байден і ще з сотню жидви з езраелю америки росії і усього світу!
          Ти ж таке саме чмо та сіоніст як зєля наркопідар умєров наркодрота що почали платити за «висвітлення» зрадників крадіїв брехунів підорів-росія езраель кітай америка турція це неповний перелік тварюк хто хоче знищення акваюферми /за владу самовибраних в Україні нема сумніву/

        2. Ну то значить ніхто навіть не перевірив цього, а тому аквафермеру підказали що саме сказати та на кого пальцем тицькати. Одночасно «ВСЯ екологічна спільнота» різко обурилась.
          При цьому, шкода господаря та час бізнес.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

АМК оштрафовал "куриных баронов"

Антимонопольный комитет Украины (АМКУ) применил штрафные санкции к крупным производителям курятины за недостоверные данные, передает пресс-служба АМКУ. Оштрафованы предприятия агрохолдинга…
НОВОСТИ