Человек не терпит насилия!

Привіт «Мисливцю»

У зв’язку з тим, що генпрокурор Костін за матеріалами СБУ повідомив про підозру народному депутату Нестору Шуфричу, інкримінуючи йому участь у агентурній мережі Сівковича – колишнього народного депутата України, який з Москви координував діяльність російської агентури, хочу нагадати, що до цієї мережі входив не один лише Нестор Іванович чи начальник кримського главку СБУ Олег Кулініч, але й фактичний керівник СБУ Андрій Наумов, екс-начальник штабу Антитерористичного центру при СБУ Геннадій Кузнецов і всякий дрібний непотріб на кшталт колишнього керівника Київської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонні сфері Центрального регіону Валерія Массалітіна, його екс-підлеглого прокурора Юліана Мунтяну, який нині протирає штани у Фастові, і старшого слідчого Територіального управління ДБР, розташованого в місті Києві, Сергія Кулакевича. Думаю, вже прийшов час пояснити цим високодостойним панам, які наслідки для них може потягнути їхня робота на Наумова й Кузнецова.
Тов. Наумов вже понад рік відпочиває в сербській в’язниці за підозрою у відмиванні грошей, усіляко намагаючись уникнути екстрадиції в Україну, де йому повідомлено про підозру в державній зраді. Але тов. Кузнецов, як і Массалітін, Мунтяну та Кулакевич, досі в Україні. Напевно, всі вони сподіваються, що ніхто не згадає, як вони допомагали Наумову перетворювати АТЦ при СБУ на шпигунський осідок російських спецслужб.
Тому я передаю палкий привіт Массалітіну, Мунтяну та Кулакевичу й обіцяю найближчим часом розповісти, як вони на завдання Наумова й Кузнецова фальсифікували кримінальні провадження проти тих, хто викривав російських агентів в СБУ.
Володимир Бойко
Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Непотріб,якого наумов призначав на посади на заході України сидять до сіх пір в кабінетах та отримують гарну зарплату!

  2. Это всему народу Украины известно, ибо это не мешки ворочать! Факты на бочку, тов. Бойко!!! Перепроверенные, а не из звезды выдуманные тобою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Одесские инсайды по таможне: где Прузовский и Мунтян?

Одесские инсайды по таможне: где Прузовский и Мунтян?

Одесситы обратили внимание на отсутствие в двух списках подсанкционных контрабандистов таких интересных персонажей как Артур Прузовский и Сергей Мунтян. Могут…
НОВОСТИ