Человек не терпит насилия!

Призначення Левкіна — повернення Верланова, Вітика та Войтюка

У ДПС України відбулися сумнівні кадрові зміни. Нещодавно призначений заступник директора підакцизного департаменту ДПС України Іван Левкін перебрався до Львова.

Він пов’язаний з екс-головою податкової Сергієм Верлановим та Орестом Вітиком — колишній очільник ГУ ДПС Київської області (також в трійку друзів входить Віталій Войтюк).

Як повідомляють журналісти обсяг щомісячних хабарів для податківців та правоохоронців, на ринку нелегального виробництва спирту, складає приблизно 4 млн.$ на місяць.

Сьогодні середній обсяг виробництва тіньового спирту складає 150 — 200 млн. літрів на рік.

Тіньовий дохід виробників (без сплати податків) становить 940 млн. гривень на місяць.

Легальні виробники горілки використовують тіньовий спирт для виробництва неоподаткованої продукції на 1.2 – 1.5 млрд. грн. в місяць.

Відбуваються лише формальні перевірки виробників підакцизної продукції, з незначними донарахуваннями.

Саме для подальшого контролю «акцизу» Львівщини туди і був переведений заступник директора департаменту контролю за підакцизними товарами Іван Левкін — на посаду начальника управління податкового аудита до ГУ ДПС в Львівській області — посилення комунікації між тіньовими виробниками підакцизних товарів та керівництвом ДПС України. Саме він тепер відповідає за перевірки та організацію роботи.

Нагадуємо, Керівника департаменту контролю за підакцизними товарами ДПС України — Олександра Ярмоленко, відправили у відставку ще напочатку березня. Його прізвище багато де згадувалось, а рівень тіні під час його роботи збільшився на 20%.

Ярмоленко залишив після себе команду — керівник управлінь та відділів в департаменті Чигарських Андрія та Пехника Максима, але це також тимчасове явище.

На рівні керівництва ДПС України акцизний департамент контролює заступник Голови — Євген Сокур.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ