Человек не терпит насилия!

Комісія з відбору Голови АРМА прокинулась

На сайті Уряду з’явилось оголошення про проведення 17 березня 2023 р. засідання Конкурсної комісії з відбору Голови АРМА — https://www.kmu.gov.ua/diyalnist/provedennya-konkursiv/konkurs-z-vidboru-kandidata-na-posadu-golovi-nacionalnogo-agentstva-z-pitan-viyavlennya-rozshuku-ta-upravlinnya-aktivami-oderzhanimi-vid-korupcijnih-ta-inshih-zlochiniv-2022/oholoshennia-pro-provedennia-17-bereznia-2023-r-zasidannia-konkursnoi-komisii-z-vidboru-holovy-arma.

Це та конкурсна комісія яка фактично розпочала свою діяльність із грудня 2022 року і по теперішній час для 17 кандидатів не підготувала тести на знання законодавства.

Абсурдність ситуації полягає у тому, що АРМА є меншим за штатом та сумою видатків із Державного бюджету України чим НАБУ або САП, навіть конкурсантів набралось менше 20. Всі конкурсанти із досвідом роботи, та іншими якостями – можна було б вибрати вже достойного.

Конкурси на керівників НАБУ і САП вже були проведені, керівників обрано, всі чвари та скандали пройшли і забулись. Навіть вчителі би були в жасі від такої «завантаженості цієї комісії з відбору Голови АРМА», вчителі в яких учнів в класі буває до 40 чоловік, і то вони справляються.

І тепер комісія з відбору Голови АРМА згадала, що треба щось робити або проімітувати свою діяльність… це на фоні того, що в інформаційному просторі гуляє теза щодо реорганізації/переформатування/ліквідації/приєднання АРМА.

Конкурсна комісія мабуть забулась, що як публічні службовці, якими вони тепер є, так як на них покладено повноваження держави з відбору Голови АРМА, мають діяти результативно та ефективно… але це не про них! Ця «імітуюча конкурсна комісія» внесла чудовий вклад в нинішню ситуацію щодо «ліквідації АРМА» (яке буде дуже дорого коштувати державі та породить багато судових і кримінальних проваджень при передачі арештованих і одночасно чужих активів Фонду державного майна)… в чому їх вклад? – в тому, що цей орган влади фактично та юридично без керівника – тим самим завели цей орган влади в режим невизначеності та нестабільності.

Наслідки коли Україна була без належним чином обраного Президента України відомі… аналогія в такому випадку доцільна!

Як завжди звичайні клєрки гальмують процеси розвитку в Україні…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Автору замість того, щоб строчити статті, де очорняються конкуренти, варто було б почитати ст.38 КЗпП України в світлі всіх »виграних трудових спорів» (Верховний Суд з вами не погоджується).
    І стиль хештегів той самий, що на сторінці у фейсбуці. Погано шифруєтесь.

  2. Антошик Чубенко, пиши ще. Вганяй свого шефа в немилість комісіії. Вже всі знають про всі статті твого авторства на форумі ОРД. готовься відповідати, п»дарок. Шефу також великий привіт. Тік-так, тік- так…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ