Человек не терпит насилия!

ОП впіхнув Кривоноса. Але зтось впіхне і ОП

Віктор Шлинчак:»Хочу привітати Офіс президента і визнати, що черговий раунд боротьби з боротьбою проти корупції вони виграли. 

Спочатку були «побажання», передані декільком людям, навіть не думати подаватися на конкурс. Мовляв, нащо вам проблеми. (Зрештою, добре, що вони й не подались, раз злякалися уже на початковому етапі). 

Потім було «технічне» збиття з конкурсу Руслана Габрієляна — головного претендента на керівника НАБУ. Який до початку повномасштабного вторгнення у складі групи детективів НАБУ вів справу щодо розтрати під час будівництва квартир для Нацгвардії, в якій фігурував заступник керівника Офісу президента Олег Татаров.

Потім була мішанина з фіналістами. 

І коли оголосили трійку фіналістів, де двоє не мали жодних шансів, стало остаточно очевидним, кого від самого початку «вели» до мети. 

Про нового голову НАБУ — Семена Кривоноса- найближчим часом напишуть багато. Як доброго, так і не дуже. Навіть серед моїх знайомих думки категорично розділилися. 

Але тепер Кривоносу точно доведеться постійно бути під прицілом. І кожна його дія тепер інтерпретуватися через призму близькості до Єрмака-Татарова-Кулеби-Чернишова. Як казав колись один політичний персонаж: «Я вам не заздрю».

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Вітаю Драго Поца з черговим косяком? А може це такий хід? І Драго добре і цей в системі? Але партнерів в черговий раз розвели, як котинят!

  2. Дивна країна Україна? Кадри на зависть всьому світу. Там править зоотехнік, тут агронома поставили рулити набу? Корупціонери від такого аж в захваті!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ