Человек не терпит насилия!

Іван Мицак чекає підвищення

🤔🤬Пам’ятаєте такого одіозного львівського митника махінатора Івана Мицака, про його схеми та захмарні статки неодноразово писали ЗМІ, в т.ч. і ми (ТУТ).

Наразі Мицак керує контрабандними потоками, встановлюючи таксу за її перевезення на митному посту Смільниця, на цьому ми також нещодавно акцентували увагу суспільства (ТУТ)

Так от, на даний час Мицак Іван своїх наближених осіб запевняє, що скоро очолить підрозділ боротьби з контрабандою Львівської митниці, бо новий в.о. голови Держмитслужби Сергій Звягінцев його дуже добрий товариш. 

За об’єктивною інформацією, таке призначення зашквареного корупціонера дійсно може статися, бо ще до призначення Звягінцева на посаду в.о. Голови, він був у Львові з приватною поїздкою, і його особисто зустрічав, весь час перебував з ним, та проводжав саме Іван Мицак. 

Якщо зміна першої особи в Службі, це лише зміна прізвищ, а не зміна підходів, мотивів, прагнень, то таке ганебне призначення цілком логічне. Але ми дуже хочемо помилитися в прогнозах, бо ця вся корупційна карусель на митницях просто всіх вже заї@ала. 

p.s. радимо правоохоронним органам звернути увагу на персону Івана Мицака, а то ж, він з таким гарним корупційним хистом, і досі на свободі. Він напевно ображається, що його обділили увагою під час вчорашніх обшуків.

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. А чому обделылы увагою при обшуках не пробував помиркувати?
    Бо слил у кого и де шукать.Проявив так сказать гражданську сознательность и був поощрён видсутностью уваги на деякий час та при деяких умовинах

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ