Человек не терпит насилия!

Дегтярьова, Рожкова, Рожок та росія

До НБУ пані Дегтярьова тривалий час працювала керівником служби аудиту Промінвестбанку, який після його відомого бенефіціарного власника Володимира Матвієнка, перейшов у 2009 році до рук росіян, а якщо точніше — групі Внешекономбанк. Дегтярьова і нові російськи власники швидко порозумілися, через що вона стала користуватися у росіян беззаперечною довірою. В червні 2016 року Промінвестбанк очолив Андрій Рожок, який має звязки різного характеру з заступницею НБУ Катериною Рожковою. Саме Катерина Рожкова лобіювала перед росіянами призначення Андрія Рожка Головою Промінвестбанку, подейкують, що в цьому призначенні Андрія Рожка відіграла свою роль саме Дегтярьова, яка замовила слово перед росіянами. До порад Дегтярьової стосовно Андрія Рожка росіяни дослухались і це не дивно, бо з ними вона плідно співпрацювала з 2009 року, ці звязки Дегтярьової з росіянами лишилися й понині.
В Нацбанку Дегтярьова опинилася завдяки підтримці саме Катерини Рожкової, яка ставши заступником голови НБУ, звільнила посаду директора Департаменту банківського нагляду і доклала всіх зусиль, аби ця посада дісталася Дегтярьовій. Склався дивний пасьянс в стилі кращих латиноамериканських серіалів: Катерина Рожкова завдяки впливу на тодішнього голову НБУ Смолія, перетягла до НБУ Дегтярьову в травні 2016, а та в свою чергу посприяла коханцю Рожкової — Андрію Рожку призначатися в червні 2016 на посаду голови правління до «дочки Внешекономбанку» в Україні. Тому Дегтярьова є креатурою і ставленицею саме Катерини Рожкової — це міцно спаяний дует. А Кирило Шевченко зявився в НБУ лише влітку 2020року Дегтярьова аж ніяк не могла бути його ставленицею, оскільки потрапила до НБУ набагато раніше, аніж Шевченко, хоча вона, як дама «з великим життєвим досвідом» швидко знайшла з ним спільну мову, коли він очолив НБУ. Линійний звязок «Рожок-Рожкова — Дегтярьова-росіяни» є більш міцним і перевірений часом, аніж «Шевченко — Дегтярьова», оскільки та ж таки Катерина Рожкова не сильно старалася виводити банки з російським капіталом з українського банківського ринку- достатньо проаналізувати те, як довго вона прикривала Промінвестбанк, була пасивною щодо «Сбербанку Росії в Україні» та «БМ-банку». Коротше кажучи, Дегтярьова — членкіня команди Рожкової, а її спільна робота з Шевченком була лише ситуативною з позиції «він начальник — вона підлегла». Тому росіяни з 1xBet, заходячи на український ринок могли найвірогідніше скористатися спайкою «Рожкова — Дегтярьова», як більш надійним варіантом, а Дегтярьова вже в свою чергу пробивала цей проект перед Шевченком, який дуже падкий на ліві гроші.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Отлична попытка фсб. Спамрассылки тильки на форумах силовиков,при оформленни придбання товара пропонують ввести особисти данные ,посаду та звание а потим пропонують у долларах сумму за деяки послуги,присылая на вказану электронку письмо.
    От такой вербовочный подход в лоб

  2. Якщо сам президент пиДро парАшенко працював с РФ як безпосередне так и опосредованно через медведчука — то о яких там мелких сошках базарить?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ