Человек не терпит насилия!

Пікулик та Ірпень

Понад 300 родин стали заручниками забудовника. Люди переконані, за свавіллям, що відбувається у ЖК «Центральний Преміум», стоїть місцевий депутат та власник житлового комплексу, Олександр Пікулик.

Вже кілька місяців власники квартир не можуть отримати ключі від помешкань, а забудовник лише вимагає з них гроші. Ще улітку він зібрав з людей по 30$ за кв.м ніби то на відновлення квартир, що були пошкодженні на початку війни.

Втім «відбудову» Пікулик почав з комерційної нерухомості, заборонивши власникам самостійно проводити ремонтні роботи. Менеджмент компанії йти на контакт відмовляється, а охоронці просто не пускають людей до будинку, не зважаючи на будь-які аргументи чи документи.

Не менше обурюють людей й кошториси на ремонт, які їм періодично надсилають в чат представники забудовника — завищена вартість робіт та 15% від неї на «адміністративні витрати». І це в той час, коли вся країни єднається заради Перемоги та допомоги один одному…

Що стосується самого Пікулика, він періодично звітує у соціальних мережах про хід будівництва нових секцій ЖК, а його представники на місцях обіцяють повернути людям кошти у випадку, якщо Держава їм їх компенсує. Втім жодного конкретного плану дій ні по відновленню, ні по компенсації ніхто не бачив.

Власники квартир підозрюють, що їх коштом забудовник просто хоче відновити комерційну нерухомість, яку наразі можна продати. Тоді як доля інвесторів, які виплатили повну вартість квартир, Пікулика та його компанію не цікавлять. Люди кілька місяців поспіль не можуть добитися справедливості. Багато родин вже просто не мають коштів на життя, адже в будівництво та «ремонт» вони інвестували всі свої заощадження…

Місцева влада ситуацію ігнорує.

До речі, сам Пікулик є одним з її представників. У 2020 році на місцевих виборах він став депутатом Ірпінської міської ради від партії «Батьківщина» та очолив комісію земельних відносин, лісових та природоохоронних питань.

У ЗМІ його прізвище фігурує відразу у кількох скандалах. Зокрема його звинувачують у численних випадках незаконного будівництва, привласненні земельних ділянок в Ірпені та лобіюванні інтересів різних забудовників в місцевій раді.

Також Пікулик неодноразово попадав в поле зору правоохоронців. Наприклад, восени 2020 поліція зупинила чорний Range Rover, за кермом якого був Пікулик в стані сильного алкогольного сп’яніння. Він не лише чинив спротив правоохоронцям, а й погрожував нагородною зброєю. Аби вгамувати депутата, на місце події виїхало відразу три екіпажі поліції. Однак надалі Пікулику вдалося уникнути відповідальності.

Втім найбільш кричущим доказом безкарності та вседозволеності Пікулика є, напевно, стрілянина в ірпінському ресторані Sapori Veri. Там на початку минулої зими депутат напідпитку хизувався тією ж нагородною зброєю, а потім ледь не влучив в жінку. Та, не зважаючи на сліди від куль та свідчення очевидців, він так і не поніс за це відповідальності…

Один з останніх скандалів, за участю Пікулика пов’язаний з встановленням меморіальної стели на в’їзді до Ірпеня. Забудовник, за сумісництвом депутат, виступив проти заміни реклами ЖК «Центральний» на стелу «Ірпінь місто-герой», чим викликав обурення мешканців міста.

Та якщо позиція Пікулика щодо стели в Ірпені – це його особиста справа, то ситуація навколо ЖК «Центральний Преміум» вже беззаперечно потребує втручання влади та правоохоронних органів. Адже йдеться про сотні сімей, які опинились на межі відчаю…

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ