Человек не терпит насилия!

Президент ФБУ жорстко поставив сепара Костю Калошу (Костянтина Бедового) на місце: «Де ти, товста жаба?»

9154b3a3 403d 4a34 a137 4a4c976131d0

Президент Федерації боксу України Кирило Шевченко з фронту жорстко відповів сепаратисту Костянтину Бедовому, відомому на прізвисько Костя Калоша, який ховаючись у Молдові, дискредитує Україну і сприяє війні Росії проти України.

Калоша, зокрема поливає брудом президента України, керівництво ГУР МО, мера Києва, українських патріотів і воїнів. Він також поширює фейки про те, що Кирило Шевченко нібито втік з України до Чорногорії. 21 січня 2023 року президент ФБУ, знаходячись на Донеччині, записав для Калоші відео, в якому спростував брехню.

«Я не в Чорногорії, я у нас, в Україні. Хочу сказати громадянину Бедовому Костянтину, він же Костя Калоша, який каже погані слова на адресу всіх наших людей, нашого президента, мера, видумує їм якісь прізвиська. Де ти, товста жаба? Ми знаємо, що ти в одний ДРГ з Кивой (нардепзрадник Ілля Кива) — вже все доведено. Сидите всі за кордоном», — сказав Шевченко.

Нагадаємо, ЗМІ неодноразово писали про злочинне угрупування: зрадникутікач Ілля Кива та його кримінальна шістка Калоша зза кордону керують діяльністю депутатівколаборантів місцевих рад від забороненої російської партії ОПЗЖ.

За їхніми вказівками ті коригують ворожий вогонь, здають позиції ЗСУ, працюють в окупаційних «адміністраціях», допомагають росіянам грабувати окуповані території і тероризувати українське населення. Агентурну мережу очолює Ілля Кива, який перебуває у міжнародному розшуку і переховується у Москві. Безпосередньо контактує з виконавцями злочинних наказів Костя Калоша, який втік з України в Молдову.

Костя Калоша — відомий сепаратист, який відкрито підтримував російську агресію проти України. Він публічно заявляв, що «Україна і Росія — єдина країна — Російська імперія», а «Путін — наш лідер». В квітні 2022 року в мережі з’явився відкритий лист Калоші Путіну. В ньому колаборант просив «звільнити Україну від неофашістів», а також надати йому громадянство і політичний притулок в РФ. На початку повномасштабного вторгнення росіяни обіцяли Калоші посаду «коменданта» селища Білогородка на Київщині. Після «жеста доброй воли» Калоша втік до Болгарії.

Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 3.75 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

    1. Бачишь скромну хатынку на заднем плане?Запытать про декларацию у того шевченки,откуда гроши взяв.Страна воюе а вин бокс по переписке и интернеткарате затеял

        1. Ой,а невже шевченка ютиться у коммуналке?
          Чи в саманной хате?
          Аааа,вин зараз в окопе боронить Соледар?

  1. одни у окопах а други «жостко ставят» в интернетиках почёсывая мошонку десь на лазурном побережжи.
    Чому не у окопи,шевченка?

  2. Мутний сєпер вальдемар прідіус неуродженець Віницької губернії шльопає бульварні статейки в гордона в санвузлі!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ