Человек не терпит насилия!

Хто допоміг Кирилу Шевченко вивезти 5 млн$?

Привідкриваємо завісу, щодо того, хто на Львівщині покривав оборудку з вивезенням 5 млн доларів США з України напередодні нового року. Про цей випадок вчора повідомили українські ЗМІ.

За інформацією від наших джерел 29 грудня, в ніч коли президент Федерації боксу Кирило Шевченко втік з України до Чорногорії та вивіз через Львівську митницю, пункт пропуску «Шегині» $5 млн у багажнику свого автомобіля, чергувала зміна митників під керівництвом Міранюк Кіри Володимирівни (ВМО #4). 

Від управління боротьби з контрабандою Львівської митниці на зміні були присутні: Ликов, Кіра, Замрій, Іванків.

Дана зміна митників заступила на чергування о 20:00 28.12.2022р. та здала чергування о 8:00 ранку 29.12.2022р. (Документ☝️) 

Кирил Шевченко вивіз цю валюту з України на автомобілі Volvo s60 з державним реєстраційним номером АА4400РВ. Транспортний засіб перетнув митний кордон України о 3 годині ночі 29.12.2022 року. 

Супроводжували незаконне вивезення валюти в особливо великих розмірах з України, зі сторони ДПСУ особисто заступник командира Львівського прикордонного загону — начальник головного оперативно розшукового відділу Роман Писарчук, зі сторони Львівської митниці посадовець УБК та ПМП Ликов, який є довіреною особою, схематозника, в.о. заступника начальника Львівської митниці Юрія Приходька, на прізвисько «Студент».

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Якщо маешь 5 мульёнив то завжди найлеться тий кто допоможе
    Мораль сей басни такова — якщо маешь 100 рублив то будеш мати и 100 друзив

    1. Як завжди — Мыколу с фастова та Николая с Челябинска.Обеих под Бахмутом
      Не Роттенберга с Сечиным же или парашенку с ахмедовым

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ