Человек не терпит насилия!

«БогданКонтрабанда» Живущак

photo 2023 01 17 11.44.09 photo 2023 01 17 11.44.13 photo 2023 01 17 11.44.15 photo 2023 01 17 11.44.18 photo 2023 01 17 11.44.20

Львівська митниця, ваш співробітник? Просимо максимальний репост. Мова піде про митника «Богдан Контрабанда», «Богдан Бурштин», «Куркуль», «Богдан Посольство» і найголовніше — «Трафік 10 тис»

Це митник Живущак Богдан Михайлович. Він, колишній чоловік митникині МП «Тиса» Закарпатської митниці Ірини «Айкос» Лазарович. Звісно Ірина займалась «Айкосами», коли чоловік в ВБ.

Богдан, ти кому трафіки продаєш? Ти там взагалі з катушок злетів? Це ж як потрібно не поважати свою роботу і роботу своїх колег, щоб трафіками торгувати? Контрабанда? Бурштин? Настільки тупий кримінал, що однозначно необхідна реакція. А як там 9 сотих в Давидові, замовив?

Богдан, а чому «Богдан Посольство»? Ти працюєш на якесь посольство? На посольство якої країни Богдан? Це вже дуже цікаво.

Богдане, коли катаєшся на маминому автомобілі, не перевищуй швидкість. Сподіваємось в декларацію все вносиш.

Звертаємось до керівника внутрішньої безпеки Держмитслужби Володимира Малюги. Відреагуйте дієво! Хіба таким людям місце в митних органах? Це ганьба і приниження. Це сором і знущання, відкрите знущання. Вакханалія, корупція і хабарництво яке процвітає на місцях руйнує державу. Щоденно і системно.

Сподіваємось, що хтось з профільного комітету ВРУ помітить цей допис і відсидітись не вийде.

Нам пишуть, що цього Львівського митника, головного державного інспектора – Живущака Богдана Михайловича, з позивним «Богдан Контрабанда», «Богдан Бурштин», «Куркуль», «Богдан Посольство» та «Трафік 10 тис», про якого сьогодні писали колеги з Telegram каналу кОРДон, кришують співробітники УСР Нацполіції України у Львівській області.🤔🤬

 

Живущак працівник Управління боротьби з контрабандою Львівської митниці, постійно заступає на хабарне чергування на зміну митників, де старшим є Будз Олег, на «Шегинях», та є касиром від УБК в цій зміні.

Після наших публікацій з телеграм каналом «Держмитслужба» Богдан «Трафік 10 тис» Живущак засуєтився і видалив дещо🤷‍♂️ Точніше видалив все, що міг🧐. 

😎 Підписники нас буквально завалили повідомленнями про діяльність дуету «Будз-Живущак». Богдан, ти ж знаєш, що записаний у людей як «контакт Будза», «Богдан від Михайловича», а ще як «Бодя від Макса»😉. Стільки негативу на діяльність митників, як у випадку з паном Живущаком і паном Будзом ми ще не бачили. Ви, хлопці, роблячи «тіньову касу», мабуть зовсім «відірвались від реальності», раз понад десяток людей буквально трусить від згадування ваших прізвищ. 

🤦‍♂️ З того, що нам прислали, там вся зміна дуже цікава. Публікацій не на один раз. Але все по порядку.💰 Читачів цікавлять наступні питання:

За які кошти матір Олега Будза придбала майно в центрі Києва? Прямісінько в центрі. Більше того, нам пишуть, що один з будинків, де матір Будза має нерухомість — споруджений на межі ХІХ-ХХ ст. та представляє історичну і архітектурну цінність. Інша нерухомість — в будинку, який називають «Царський» — пам’ятка архітектури дореволюційної побудови. Якщо проглянути сайти нерухомості — це шалені 💲.

За які кошти матір Олега Будза придбала ще одну нерухомість в елітному ЖК в одному з районів Києва? Нам скинули фотографії комплексу, вражає. 

🛂 Цитуємо підписника — «дивлячись на статки і корумповану діяльність Будза і Co складається враження, що це не митниця, а відокремлений підрозділ успішної колекторськоі контори, яка системно вибиває з громадян гроші».

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ