Человек не терпит насилия!

В офисе омбудсмена работает экс-помощник Рината Кузьмина и Дмитрия Вороны

2 вересня під час зустрічі Омбудсмана Дмитра Лубінця з громадськими організаціями, які інституційно посилюють НПМ, сторони обговорили подолання викликів у подальшій роботі механізму.

Омбудсман відрекомендував громадськості Артема Володіна, який має очолити напрям роботи щодо місць несвободи. Через воєнний стан конкурсу на цю посаду не проводили, тож департамент очолила людина, яка до цього не була дотична до питань НПМ і не має правозахисного досвіду.

Артем Володін – кандидат юридичних наук, працював в органах самоврядування та прокуратури.

23 червня 2010 року експрем’єр-міністр Микола Азаров призначив його на посаду заступника міністра охорони навколишнього природного середовища, яку Володін обіймав до 10 квітня 2011-го.

З відкритих джерел відомо про зв’язки Артема Володіна з депутатом ОПЗЖ Ренатом Кузьміним. Так, Володін працював помічником Кузьміна, коли останній обіймав посади заступника секретаря РНБО та першого заступника генпрокурора України у 2013–2014 роках.

За даними ЦВК, Володін у 2014 році також був довіреною особою Кузьміна, який у єдиному загальнодержавному виборчому округу балотувався на пост президента України.

Артем Володін є батьком народної депутатки від фракції “Слуга народу” Дар’ї Володіної, яка раніше, як зазначає проєкт “Парламент.UA“, потрапляла в скандали, пов’язані з мовними законодавчими ініціативами та законом щодо ліквідації схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінювання об’єктів нерухомості.

64646 page 0001gl
64646 page 0002Автобіографія з пакета документів, який Артем Володів подавав під час конкурсу на посаду члена Рахункової палати

Після Революції гідності Володін почав займатися приватною юридичною практикою, подавав свою кандидатуру на члена Рахункової палати та члена Ради громадського контролю при Державному бюро розслідувань.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. По сравнению с остальными донецкими, которые во время Пшонки наводнили Киев, нормальный мужик и прокурор. Общительный, не амбициозный, профессионален к коллегам относился уважительно! Не так, как земляк Членский!

    1. Тобишь гарно маскируеться?Це самий опасный подвид карьеристив.Для правдоподобия треба демонструвати коллегам хочь один изьян — бухать иноди або матюгаться.Инакше качественно не залегендируешься,носом чують щось не так с тобой

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ