Человек не терпит насилия!

Потьомкін і АРМА «іждівєніє» завершено

matskiv foto 640x640 1

Мацків (Косолапова) була керівником патронатної служби міністра Олексія Чернишова у Міністерстві розвитку громад. Чернишов попрямував в Нафтогаз, але ні Потьомкіна ні Мацків там не бачать з таким бекграунтом та такою шаленою кількістю кримінальних проваджень.

 

Як писали Наші гроші про стрімку кар’єру Мацків — співмешканки Потьомкіна, що 15 березня 2020 р. Мацків подала декларацію кандидатки на посаду керівника патронатної служби, а вже 16 березня – декларацію перед звільненням із Київської обласної державної адміністрації. В КОДА Мацків керувала апаратом із 1 листопада 2019 р., після того, як адміністрацію очолив Олексій Чернишов. На позачерговому засіданні Верховної Ради 4 березня 2020 р. Чернишов увійшов до оновленого складу Кабміну як міністр розвитку громад та територій України. Попередником Чернишова з лютого по березень 2020 року був нинішній прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Тоді ще непощупаний Потьомкін міг позаносити котлєт.

Патронатна служба міністра здійснює консультування міністра, підготовку необхідних для виконання завдань міністерства матеріалів, забезпечує зв’язок із посадовими особами інших органів держвлади, організацію зустрічей та зв’язків з громадськістю, ЗМІ, виконує інші доручення міністра. Персональний склад патронатної служби визначає особисто міністр.

Олена Мацків раніше працювала у Міністерстві юстиції разом з Потьомкіним тут все і завертє…..

2017 р. – керівником секретаріату державного секретаря Мін’юсту. На цій посаді була щонайменше до березня 2019 р. Держсекретарем тоді була Ганна Буяджи. Коли Буяджи пішла в декрет, Мацків виконувала обов’язки держсекретаря. Кілька разів із претензіями на роботу в.о. держсекретаря Мацків до суду зверталося НАБУ. Так, за версією детективів, Мацків затягувала з наданням інформації щодо видачі спецдозволу на видобуток газу в Полтавській області ТОВ «Аркона Газ-Енергія», яке журналісти пов’язують з оточенням екс-президента Порошенка. Також вчасно не надала до НАБУ копію особової справи директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Мін’юсту Олександра Рувіна, якого журналісти фіксували на зустрічі з колишнім «куратором правоохоронної й судової систем від БПП» Олександром Грановським.

Потьомкін тривалий час очолював тендерний комітет АРМА. Фігурував у відкритих джерелах як радник юридичної групи LCF. Це структура, в якій керуючим партнером є Анна Огренчук – дружина Андрія Довбенка, якого називали смотрящим за Міністерством юстиції. На весіллі Огренчук та Довбенка у серпні 2019 року прогуляв День Незалежності екс-керівник Офісу президента Андрій Богдан.

У 2015-му Потьомкін рахувався помічником міністра юстиції, пізніше працював начальником управління внутрішнього контролю органів та установ системи юстиції Мін’юсту де встряв по деяких питаннях (кажуть не там прилипли гроші, в нагрузку Янчуку спрямували до АРМА.

Тепер коли закінчується ресурс, а співмешканка скоро полишить місце роботи в мінрегах треба думати. Три роки нічого не робить, ніде не працювать і розповідати байки — це не картоплю носити.

 

Нікому не потрібний Потьомкін стає тягарем для сім’ї

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Мінгромад злили з мінтрансом буквально вчора.
    Міністерство інфраструктури перетворюють на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, реорганізуючи Міністерство розвитку громад та територій шляхом приєднання до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ