Человек не терпит насилия!

Рейдер у погонах. Або як прокурор Запорізької області Віктор Приходько приймає приватні замовлення на знищення бізнесу

890 450 62fa2e0458addРейдерські схеми, незаконні допити, залякування та інші способи тиску для знищення бізнесу використовує прокурор Запорізької області Віктор Приходько зі своїми підлеглими.
Скільки ще буде тривати безпокараність та свавілля угрупування Запорізьких прокурорів — не відомо.
Сьогодні мова піде про очільника Запорізької області Віктора Приходько, про якого вже писали ЗМІ та розповідали про його персону. Але зараз дуже важливо розповісти про спробу рейдерського захоплення великого платника податків Запорізького регіону, який є національним виробником. У цій публікації, зі зрозумілих причин, ми не можемо назвати організацію, але із тексту буде зрозуміло про кого йде мова.
Компанія про яку йде мова є великим платником податків до бюджету України, яка лише за перше півріччя 2022 року сплатила близько 150 мільйонів гривень податків. Крім того, за період військових дій зберегла робочі місця понад 1300 робітників, які мали змогу годувати свої родини. Надала ЗСУ гуманітарну допомогу на суму близько 6 мільйонів гривень. Постійно інвестує в економіку країни, сума інвестування складає понад 20 млн. доларів США. Але все це не враховує Віктор Приходько, приймаючи приватні замовлення на знищення бізнесу, бо особисте збагачення на першому місці.
Про схему, за якою відбувається рейдерське захоплення, розповідає Олександр, представник Запорізької компанії: «По-перше, підробляється господарський договір з боку опонента. Далі за допомогою підробленого договору отримується необхідне рішення суду. І вже потім замість дотримання законодавчо встановленої процедури, стягнення майна за рішенням суду, опонент ініціює порушення кримінального провадження, ігноруючи неодноразові намагання нашої компанії погасити заборгованість — саме з такою схемою ми зіткнулись коли за справу взявся Віктор Приходько»
В цьому випадку, головним виконавцем рейдерського захоплення став особисто прокурор Запорізької області Приходько Віктор Валерійович, який дає вказівки щодо незаконних слідчо-оперативних дій та ініціює проведення постійних допитів робітників підприємства, займається їх залякуванням, ініціює проведення виїмок, обшуків, арештів рахунків, арешту майна компанії та її співробітників. Додатковий вплив здійснюється через його довірених осіб – першого заступника прокурора області Коваля Андрія Васильовича та прокурора Швеца Кирила Сергійовича.
Крім того, Приходько незаконно повідомив про підозру керівнику компанії та здійснює тиск на підлеглих працівників прокуратури через те, що останні відмовились підписувати повідомлення про підозру, розуміючи замовний характер справи.
Пред’явлену підозру було оскаржено у всіх судових інстанціях. Крім того, сама прокуратура скасувала апеляційне оскарження програних судових рішень, тим самим фактично визнала господарський характер справи та відсутність будь-яких ознак кримінального правопорушення у діях запорізької Компанії та її керівництва. Але не зважаючи на вище вказане, прокурор продовжує проводити щоденні наради зі співробітниками прокуратури та поліції, де надає вказівки для здійснення активного тиску по кримінальному провадженню.
«Виходить, що підозру можна оголосити будь-якій порядній людині, не маючи на це взагалі ні яких підстав та ознак вчинення кримінального правопорушення. Хочу зазначити та нагадати, що частиною 2 статті 372 КК України передбачено кримінальну відповідальність за притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності» — каже Олександр, представник Запорізької компанії.
Важливо зазначити, що з початком війни тиск на Компанію та його керівників тимчасово припинився з причини відсутності у місті Віктора Валерійовича. Його місце знаходження не було відомо ні співробітникам прокуратури, ні поліції. Через місяць, при поверненні прокурора на робоче місце, знову ініційовано допити, арешти, виїмки, прослуховування мобільних телефонів тощо. Пекло під керівництвом прокурора Приходько розпочалось знову, бо власне збагачення не зупинить навіть війна.
Виконати приватне замовлення будь-якою ціною.
Президент та керівництво країни декларують курс на збереження робочих місць та безперебійне функціонування економіки країни у період війни. Ми разом йдемо до перемоги, віримо у ЗСУ та всіляко допомагаємо нашій країні.
Замість того, щоб займатися розкриттям військових злочинів, стати на захист Запорізької області, прокурор Запорізької області Віктор Приходько переслідує лише корисливі для себе цілі, виконуючи приватне замовлення. Прокурор не переймається долями понад 1300 людей, які залишаться без засобів для існування, а фактично на вулиці, а також бюджет країни не до отримає понад 150 млн. грн. за 2-ге півріччя 2022року.
Чи потрібні такі керівники правоохоронних органів, що саботують нашу перемогу над агресором в цей важкий час для країни та її громадян? Хочеться запитати, на кого працює Приходько В.В.? Якщо суспільство та країна, що опинилася в такій скрутній, навіть, трагічній ситуації буде дивитися крізь пальці на подібні вчинки, про яку перемогу ми можемо говорити?
Перемога починається з чистої влади. Рейдерам у прокурорах не місце

https://lenta.ua/reyder-u-pogonah-abo-yak-prokuror-zaporizkoyi-oblasti-viktor-prihodko-priymae-privatni-zamovlennya-na-znishchennya-biznesu-123770/

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Мне интересно как Приходько со всем трешом что он творит (начиная с голубых звёзд) остаётся на своем месте?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ