Человек не терпит насилия!

Небезпека у Службі Безпекки

Знову скандал в спецслужбі. Місцевого значення, але коли під час війни спецслужба не може дати ради своїм проблемам, це виглядає загрозливо для держави в цілому.

Не є таємницею, що в будь-якій організації є одіозні фігури, від яких необхідно позбавлятись ще на ранніх термінах виявлення їх «хвороби». Такі особи, інколи з неврівноваженою психікою, інколи просто ображені на увесь світ, який не оцінив їх «титанічних» зусиль зі спроб піднятись по кар’єрним ступеням за допомогою своїх покровителів, спроможні досягати значних результатів у намаганнях звинуватити всіх навколо у своїх невдачах та просто у неспроможності перебувати на тих посадах, на які вони так упорото намагаються зайти.

У військовій контррозвідці СБУ працював такий собі Ігор Бутрій. Прославився він насамперед не успіхами в роботі, а гучним скандалом. Він взагалі дуже скандальний і неврівноважений, що завжди викликало подив. Як людина, яка так швидко змінює режими «істерика» і «спокою», здатна працювати з людьми. Під час його керування управлінням військової контррозвідки у Львові, за свою корупційну діяльність був затриманий його заступник. У ході слідства, всі ниточки в клубочку організації поборів з підлеглих співробітників та вимагання хабарів за покриття контрабанди на кордоні простягалися до пана Бутрія. Незважаючи на цілковиту ясність картини, замість попрощатися зі службою в СБУ у Ігоря Бутрія знайшлися люди, які були зацікавлені у продовженні його кар’єри військового контррозвідника.

Це так би мовити дуже коротка характеристика пана Ігоря. Якщо слідкувати далі, цей ображений на всіх чоловік, після короткого затишшя та перерви у військовій служби, після короткої цивільної кар’єри, повертається до роботи в СБУ.

Дивно, інколи дійсно виникає питання, чому СБУ так старанно підшукує найбільш скандальних та невідповідних критеріям співробітника спецслужби осіб у свої ряди. Відповідь на поверхні -комусь це на руку.

Тож, повернувшись, пан Ігор був направлений на перевірку того самого управління військової контррозвідки, звідки був з позором вигнаний. Ображений пан Бутрій використав всю свою бурхливу уяву, щоб «успішно» виконати завдання по перевірці та віддячити доброю пам’яттю усім, з ким його знову звела доля. Уявляєте здивування співробітників управління, коли їх приїхала перевіряти людина, яка ще недавно здійснювала об’їзд кордон задля постановки умов платні за «закриті очі» на певні внутрішні процеси.

Все ж, випадок пана Ігоря, є дещо унікальним, оскільки останній зараз на посаді, відповідно до повноважень якої він не тільки не може щось перевіряти, але і не може навіть придивлятись до секретних матеріалів. Тепер ніхто не може дати гарантію, що всі ці матеріали не стануть відомі тим, кому про них взагалі не варто знати, бо це може бути занадто шкідливо для держави.

Хто знає, може ці дії були зроблені саме із цією метою… От така фігня, малята. І нею страждає СБУ.

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ