Человек не терпит насилия!

Відплата знайшла «героя»

c973a3c7 17de 4a82 b3d7 44a33323fd79

«…. І викликнув отут Іуда Искаріот, один із дванадцяти: « До чого такі витрати? Не краще б продати це миро за більш ніж триста дінариев і роздати злиденним?»…. А говорив він так не тому, що мав турботу про злиденніх, а тому що був злодій….»

Євангеліє від Іоанна

    Жив був чоловік і кликали його Дмитрик Дронов… Хоча чому жив? Він і зараз живий та, мабуть, здоровий, Дмитро Сергійович Дронов, особистість маловідома в масштабах України, але досить знаменита в Київській області. І причиною цієї знаменитості послужило те, що Дронов донедавна очолював акціонерне товариство «Киевоблгаз». Але ж це найбільше підприємство з тисячами співробітників, сотнями тисяч абонентів, десятками тисяч кілометрів мереж, що забезпечує газом провідні підприємства не тільки області, але й країни. І що видалося б заважало керувати підприємством професійно й чесно, заслуживши повагу суспільства?

    Жадібність. Тому що Дмитро був злодій. І пустив він даровані йому таланти не на розвиток довіреної йому компанії, а на створення десятків фірм-прокладок, покликаних вимивати для нього гроші в споживачів, і вертикаль однодумців у злодійській справі, покликаних, передаючи по ланцюжкові, затягати панові Дронову валізи чорного нала. І чим більше грошенят з’являлося, тому більше ширилася впевненість у своїй безкарності й винятковості.Адже, видалося б, усе можна купити! І всіх!Кожний те по собі міряє.  Згодом під чуйним керівництвом нашого сьогоднішнього героя, отакого кермового, була сформована попросту організована злочинне угруповання із прагнучих до легкої наживи посадових осіб АТ «Киевоблгаз». І увесь якийсь час працював. Наші з вами грошітекли в кишені цих безпринципних новоявлених нуворишів, а всі спроби показати, що діється за вивіскою «Киевоблгаз» ні до чого не призводили.Скільки публікацій у пресі, скільки сюжетів було випущено – усі як про стінку горох.

    Але, як відомо, як мотузочці не витися, а кінець-те однаково буде. І вчора появилась інформація, що співробітники поліції провели обшуки у колишнього одіозного голови правління АТ «Київоблгаз» пана Дронова Д.С.

    Дронова звинувачують у хабарництві у величезних розмірах та налагодженні цілих шахрайських схем із власного збагачення. Фігурантами кримінального провадження став не тільки наш «герой», а і його брат Сергій, також колишній співробітник «Київоблгаза», також є низка екс-керівників підприємства.

    Відомо, що Дмитро Дронов сумісно зі своїм братом Сергіем та за попередньою змовою з керівниками структурних підрозділів АТ «Київоблгаз»  створили схему щодо вимагання та привласнення грошей з комунальних та промислових підприємств. З матеріалів справи відомо, що при наданні газифікації та реконструкції систем газопостачання на території Київської області послуги здійснювались через будівельні підрядні організації, афілійовані Сергієм Дроновим.

    Тобто Дронов «наполегливо рекомендував» державним та комунальним підприємствам замість АТ «Київоблгаз» свої кишенькові фірми для укладання договорів на обслуговування газового господарства. Зрозуміло ж, для того, аби гроші пішли у власну кишеню!

    Все сьогодні попередньо слідство говорить про багатомільйонні збитки. І і сухі цифри на папері означають купу грошей, вкрадених ціма бандитами у нас з вами! І це тільки попередні висновки!

    А на останок ще хотілося б додати маленький штришок. Після гучного звільнення с посади у АТ «Київоблгаз» де б ви думали знайшов собі тепле місце цей злодюга?  У Київській обласній державній адміністрації. Все. Завіса…

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. А хто там в ГАЗАХ не злодій починаючи від нашоі Мати Харі а дальши по алфавіту обласних центрах і районах а укратом-а природні ресурси- енергетика-освіта ню- Васюки бовдур на бовдурі знань неяких ні в які галузі-хто що тямив то вже емігрував. Всі влади покривали злодіів бо все йшло навверх- а нафик мені розповідати про мафіозне оточеня путіна ви нам розкажіть про злодікувате і агентурне оточенні пана Зеленьского а то вже починае смердіти навіть і за кордоном. Берем самую независимую ветвь власти Украины- судейскую. Их всех 30 тисяч. Раз в год собираются на сьезд(сходки) где выбирают(назначают) своих полномоченных смотрящих в уголовных-хозяйственных -административных- конституционных- коррупционых и верховном суде . Разве в ОП незнают что до сих пор етими назначениями руководят Марценкович Гудько Вовк Шмакович кивалов тупицкий. Уже несколько раз направлялось обоснованное обращение о ликвидации ОАС но реакции со стороны ОП и его ручных пидарасов 0-? При таком положении дел так сказать политического истеблишмента в стиле Аля-гоп-стоп ничего удивительного что такой сброд работает-обратная селекция самые худшие путем шантажа подкупа и всяческого криминальных афер лезут в большую политику.- таких дроновых тисячи на всех уровнях украинской власти. Я сел вперед и взвизгнула девятка… осталась Украина где топозади…. ах как свобода щекотала пятки…. так билось сердце радостно в груди…. Видно 2014 год ничего ненаучил и выводы до сих пор несделали.

  2. С почином господа журналисты!
    Вже бачу як у подростающего щеня прорезалыся молочни зубки — якогось там захолустного «дронова» (имя коим легион) за штанину треплете
    Но як казав апостол Павел «наша брань не против крови и плоти, но против начальств, против властей, против мироправителей тьмы века сего»—-клептократоолигархата. (акметовы-парАшенки-фирташи…)
    А дронов—це мелкий бесёнок в пантеоне
    Так що не треба по щенячи размениваться, доросли собаки повинны рвать клыками достойную дичь

  3. Слепые ! Вы отцеживаете комара из вашего питья , а верблюда проглатываете.
    Евангелие от Матфея 23:24
    Лаять по шенячи треба не на комаров (дроновых) а наприклад вцепитися жёлтыми журнашлюшьими клыками в штанину самого Рината Леонидовича або Посивилого. Правда вин вас брезгливо в район pbz.otuj ануса под хвост пнёт лакированным туфелем,и согласно формуле ньютона F=M x A придасть импульс

  4. » Після гучного звільнення с посади у АТ «Київоблгаз» де б ви думали знайшов собі тепле місце цей злодюга? У Київській обласній державній адміністрації»
    ————
    От так тоби Кличко не дуже завуалированно нарекли коррупционером .Мол «КДА е коррупцийний рассадник с Кличком во главе» .Чуешь на кого тебя тянуть?
    На Майдан звисно що кличко що Посивилый що Яйценюк йшлы кожный со своею блакитною коррупцийною мриею ва не за якись там ебучи «европейськи ценнощи» — Посивилый отримав самий великий шмат (целу державу).кличку виддали в вотчину Киив (що теж дуже вкусно),Яйценюк трохи наварив на нанозаборе та свалив в Омериканьську Мечту. Один Тягнибок отрымав хуем по губам — до кормушки не допустилы

  5. Я Порошенко Петро командир батальйону «Жити по новому» з позивним «Гетьман» та мій син Олексій Порошенко позивний «Патріот» вже третій місяць боронимо Азовсталь у Маріуполі від ворожої орди без їжі води та боєприпасів. Ми готові віддати життя за Україну та майбутнє наших людей! Слава Україні!

  6. Ведь бывают случаи. Вы встретились с бывшей однокласницей без которой и жизнь не жизнь? Но однокласница вышла замуж за другого и знала что она для Вас первая любовь- отчания ! -бывает . Прошло 15-20 лет Вы ее встретили случайно -зашли в кафе-поужинали-она Вам начала расказывать какая-она несчастная и непрочь продолжить романтический вечер. Вы уже серйозный человек отец 2-3 детей под ее утомленные взгляды вызываете такси и отправляете домой. После етого смотрите на часы и телефон 5-6-10 пропученых звонков от жены придумаете причину задержания по дороге купив цветы и думаете спасибо Господу что я наетой однокласнице неженился. Перед кончиной больные газом в Украине и рф ругались последними словами. Читайте тексты до конца между строк тем более-чем прежде чем отвечать или коментировать. 14-19 Вас интересует повторное наступление на Киев? К сожалению данная ситуация имеет свои плюсы-косметику смыло и вышло антиукраинское антигосударсвенное Мурло. И теперь никому нечего не нада доказывать и обяснять. Увы ! Существа с мозговой недостаточностью ( термин Льва Щеглова ) психотарапевта и сексолога думать не способны. Они способны только исполнять приказы-наступайте- встретим!!!! Слава Украине.

  7. Пусть покапают по военному институту ВПС в киеве.
    За что был отчислен и коррупционными методами переведен в училище г. Васильков

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ