Человек не терпит насилия!

Зрадник України Євген Червоненко влаштував скандал на АЗС у Яремчі та хизувався документами від ЗСУ


Екс-міністра транспорту та зв’язку України, а нині прихильника «руського міра» Євгена Червоненка помітили на АЗС в курортному містечку Яремча Івано-Франківської області. Колаборант на своєму лакшері-автомобілі AUDI з номерами 0111 влаштував скандал із працівниками станції.

 

Про це на своїй сторінці в Facebook написав громадський діяч Сергій Стерненко.

 

«Він гучно кричав на працівників заправки, бо бувобурений, що йому можуть заправити його ауді тільки по літражу, а не до повного бака. Казав, що в нього документивід ЗСУ, а тому йому треба тільки повний бак, – пише Стернеко.

 

Громадський діяч задається питанням, чому Червоненко, який возвеличував російську армію та казав що буде битикожного, хто спробує зняти з його авто російський прапор, досі на волі? Яке відношення він має до ЗСУ і які такі бойові завдання він виконував у Івано-Франківській області?

 

І це не дивно. Впродовж багатьох років Євген Червоненко послідовно зраджував Україну, демонструючи прихильність ворогу. Ще у 2015-му році він визнав так звані ДНР та ЛНР, 8 років розповідав, що війна на Донбасі – громадянська і звинувачував у ній українську владу.

 

Він довгий час був рупором крємля на каналах Медведчука та Мураєва, був гостем на каналі Кісєльових-Соловйових-Скабєєвих, давав їм інтерв’ю та жалівся на українізацію. А в 2018 році знахабнів настільки, що закликав українців вивчати російську мову, бо «будь яка війна закінчується». Немає необхідності уточнювати, на чию перемогу в цій війні очікує Євген Червоненко.

 

А вже в жовтні 2021-го року дорікав президенту Володимиру Зеленському, що той не привітав із днем народження путіна. То ж не дивно, що напередодні війни Червоненко заявляв, що у росії немає жодного інтересу до вторгення в Україну, і війна може розпочатись тільки в тому випадку, коли Україна сама проявить агресію.

 

Що ж ця людина нині робить в Івано-Франківській області, а не в Ростові, а ще краще, за гратами, залишається питанням до спецслужб. А коли в нього дійсно є документи ЗСУ, питання з’являються і до Міноборони.

 

 

Оцените материал:
54321
(Всего 9, Балл 4.78 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. В Бучу его мразь жидовскую трупы выкапывать. ЗЕля, а где Бакланов Ваня? А Наумов которому ты хенера дал? А сколько еще мразей шастает по Буковелям или жирует на украденные у нас 73% лохов деньги по заграницам? Беня где? Мудачук Витя? Робинович? Бойко? Бойко сейчас в Мокше получает инструкции у папы.

  2. Щось він довго шастае може він хоче щоб йому коньки купили? а то він постіно на лижах на лижах сука злодйска все життя пробігав аферист і дійсно ворог .-питаня питаня чому ще не сидить??????

  3. В цієї потвори червоненка є дача в Татаровів біля Яремче,нехай поїдуть журналісти та поцікавляться в місцевих жителів як воно керниці в людей забирало які поруч його дачі та прищавого ющенка,дачі збудували за 3 місяці,колишній голова служби доріг України Герой України Іван Вужинський та його сват Юрій Проник за крадені в держави України гроші!

  4. Де СБУ, поліція, правий сектор, ей галичани ви що жуєте соплі, чому він там цей хмир їздить з триколором, де ваша гордість УПА, розберіться з цим покидьком. Слава Україні!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ