Человек не терпит насилия!

ЧИ ПРАВОМІРНО НЕ ПОДАНО ДЕКЛАРАЦІЮ ДЕПУТАТОМ ЛУК`ЯНЦІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ?

kartinka 2

Експертами ГО «Учасники АТО/ООС  Слобожанщини» проведено перевірку випадків порушень під час заповнення декларацій, в тому числі невідповідності декларацій реальному стилю життя посадовців.

В рамках моніторингу було виявлено, що  особа , будучи депутатом Лук`янцівської сільської ради Харківського району Харківської області VII скликання, згідно з підпунктом «б» пункту 1частини 1статті 3Закону № 1700-VIIявляючись суб`єктом, на якого поширюється дія цього Закону, та відповідно до абзацу 15 частини 1 статті 1 цього ж Закону суб`єктом декларування, несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями, «перед звільненням», а саме 01.09.2021, за період з 01.01.2020 по 24.11.2020, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, відповідальність за яке передбачене частиною 1 статті 172-6 КУпАП.

 

Приміткою до ст.172-6КУпАП визначено, що суб`єктом правопорушень у цій статті є особи, які відповідно до частин першої та другої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» зобов`язані подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

За вказаним фактом юристами ГО «Учасники АТО/ООС  Слобожанщини» підготовлено та направлено звернення до Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та Національного агентства з питань запобігання корупції з метою проведення перевірки складу кримінального чи адміністративного правопорушення.

Ініціатива “Разом проти корупції” реалізовується ГО Учасники АТО/ООС  Слобожанщини” в рамках проекту «Підтримка антикорупційних ОГС для зміцнення верховенства права», що впроваджується громадською організацією «Чернігівський Центр Прав Людини» за підтримки Програми МАТRА Посольства Королівства Нідерландів.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю авторів і жодним чином не відображає точку зору Посольства Королівства Нідерландів, м. Київ чи ГО «Чернігівський Центр Прав Людини».

 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ