Человек не терпит насилия!

На кого працює очільник Світловодська та його поплічники

bf487a4449fbd1d60ca9b6fbd41ebc0b

Той факт, що у Світловодську місцеві слуги народу на чолі з міським головою витворяють «покращення за покращенням» – вже всім достеменно відомий. Але те, що Андрій Маліцький є підступним ворогом для свого ж міста і його мешканців, стало очевидно під час 27-ї позачергової сесії Світловодської міської ради 8 скликання.

Причиною термінового скликання сесії стало проведення обласної комісії та лист департаменту фінансів Кіровоградської ОДА “Про фінансування заходів з територіальної оборони” від 14 лютого 2022 року, на підставі яких було вирішено передбачити та направити кошти на облаштування територіальної оборони для гарантування безпеки громади.

 

Подібні позачергові сесії з відповідними проектами рішень наразі скликаються по всій території України. Так, наприклад, відбулося пленарне засідання позачергової сесії Кременчуцької міської ради, під час якого депутати прийняли низку надважливих рішень:

Проголосували за виконання Програми розвитку територіальної оборони Кременчуцької міської територіальної громади та виділили з місцевого бюджету по 1 мільйону гривень:

  • ·         Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом СБУ;
  • ·         Військовій частині 3059 Національної гвардії України;
  • ·         Військовій частині А1546 Мінастерства оборони України.

Окрім того, виділили майже 4,5 мільйони гривень військовій частині А7311 (Окремий батальйон територіальної оборони).

Проте Світловодські чиновники вже давно працюють не на благо свого народу, тому і цього разу винятків не сталося. Відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву», очільник міста Андрій Іванович Маліцький, був змушений віднайти ререзерв у бюджеті Світловодська та виділив цілих 370 тис. грн. На потреби територіальної оборони! – ну, це ж не для фінансування Муніципальної Варти мільйони виділяти – тут треба надлюдські зусилля.

Марною втратою часу виявилися спроби деяких депутатів взяти слово, та переконати очільника міста збільшити підтримку територіальної оборони на рівні з Муніципальною вартою – їх намагання було проігнорувано паном Маліцьким.

Відтак, маємо те, що маємо – Муніципальній Варті 10 мільйонів, а Теробороні 370 тис. Складається враження, що жоден із «слуг» Світловодська уявлення не має скільки коштує снарядження одного військового.

Але, загалом – чого ще можна було очікувати від людини, яка вміє лише відверто і нахабно брехати та розкрадати бюджетні ресурси?! Слова котрої зводяться лише до ігнору, і аж ніяк не до дій –  і сердечна обіцянка медичним працівникам є тому підтвердженням, оскільки Андрій Іванович знову порушивши дане ним же слово та не поставив на розгляд сесії питання погашення заборгованості перед медиками. Пропозиції депутатів Юшка В.І., Новака Ю. П. та Петрова В.І., були також проігноровані шановним головуючим, котрий без докорів сумління закрив заідання сесії.

Нагадаємо, що чергова сесія Світловодської міської ради відбудеться у вівторок, 22 лютого 2022 року, о 10:00 годині.

 

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ