Человек не терпит насилия!

У Світловодську планують масові скорочення освітян та медиків

Економічний та епідеміологічний колапс в Україні, про який попереджали владу всі тверезомислячі люди, на жаль, став сьогодні нашою реальністю – влада провалила підготовку до другої хвилі епідемії і знову змушена вдаватися до сумнівних рішень, які будуть мати не лише економічні негативні наслідки.

Насамперед мова йде про чисельні скорочення робочих місць з метою економії бюджетних коштів. І така штатна оптимізація торкнеться чи не кожної галузі – освіти, медицини, комунальних структур та сфери послуг. І якщо центральна влада ще намагається врегулювати ситуацію не вдаючись до крайнощів, то на місцях ситуація значно гірша. Особливо у тих регіонах, де через некомпетентність місцевих посадовців бюджет на 2022 рік був сформований і розподілений неправильно.

Наприклад, у Світловодську, що на Кіровоградщині очільник міста під час сесії 25 січня заявив, що освітянам вже слід готуватися до оптимізаційних скорочень.

‘’Я розумію, що це не дуже популярна річ, але оптимізацію в освітній галузі, як і в кількох інших, треба зробити щоб економити бюджет.’’ – сказав Андрій Маліцький.

На думку ж мешканців Світловодська, запровадження оптимізаційних процесів у медичній та освітній галузях – це не економія бюджету, це імітація боротьби ‘’за життя людей’’ від сьогоднішньої міської влади. І подібні рішення лише нашкодять, як освітянам та медикам, так і економіці та розвитку міста в цілому. Влада замість того, щоб забезпечити людей теплом на виділені центральним бюджетом кошти, витратила гроші на дивні особисті забаганки міського голови, такі як «Муніципальна варта», а тепер очільник міста бігає з термометром по закладах освіти і волає, що його не влаштовує температурний режим.

На жаль, непрофесійність місцевих чиновників, які втрапили до своїх теплих крісел на фоні хайпу Зеленського стала серйозною проблемою. І нині основне завдання невмілих керманичів – це уникнути відповідальності, підставивши під удар когось іншого, а самим продовжувати розкрадати, і без того, худесенький бюджет, який тримається на податках простих працьовитих людей.

Саме тому, більшість мешканців міста впевнені, що міська влада сьогодні повторює таку давню історію про попа Гапона і, здається, Андрій Маліцький таки є його послідовником.

 

 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ