Человек не терпит насилия!

Виконкому – премії! Працівникам садочків – аудит. Світловодськ – місто контрастів

download 1 

Окремими депутатським запитом під час 24 сесісї Світловодської міської ради до розгляду депкорпусом стала винагорода працівникам дитячих садочків — технічному персоналу.

Техперсонал має оклад 2,8 тисяч гривень, навіть якщо платити 100% премії, зарплата у результаті буде мінімальною — 5,6 тисяч на руки. Та посадовці відділу освіти відповіли, що педколективу платять надбавки й премії, бо це по закону, проте технічному персоналу платять тоді, коли на це є гроші. А цього року грошей таких немає!

Словом, замість премій у відповідь на депутатський запит перед Новим роком запропонували… провести аудит. Перевірити, чи дійсно така кількість технічного персоналу працює в садочках? Може, залишити частину працівників і дати їм премії за рахунок зарплатного фонду тих, хто не працюватиме? Міський голова Андрій Маліцький зазначив, що давав розпорядження провести отакий аудит.

Цікаво, чи проводився аудит у виконкомі перед тим, як виділити його працівникам, які одержують далеко не мінімалку, по 150% премії? Чому їм гроші знайшлися, а простим трудягам чи педагогам, що працюють з дітьми-інвалідами — ні?

А от на що депутати знайшли гроші, то це на муніципальну варту. 1 мільйон 44 тисячі гривень, які деякі наївні депутати пропонували витратити на потреби медицини, пішли на утримання муніципальної варти.

800×600

Normal
0

false
false
false

ru-UA
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:»Обычная таблица»;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:»»;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:»Calibri»,sans-serif;
mso-bidi-font-family:»Times New Roman»;}

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ