Человек не терпит насилия!

Корупція завжди має прізвище або чергове дно “ міського голови Світловодська

bezymjannyj 1

Як за одну роботу отримувати дві зарплати? Знають і успішно використовують посадовці Світловодської міськради

1*UQKAqibKD3Ug6XJUzX8L9Q

Схема, про яку ми вам розкажемо, не є законною. Проте, хіба це колись зупиняло посадовців Світловодської міськради?

У черговій афері був задіяний — та чого там задіяний? Організував прибуткову аферу! — секретар Світловодської міської ради Віталій Тетяниченко.

1*Ws9PTEI1hs8B7t YmlGiQ

Несумісне сумісництво

Використання інформації, одержаної під час виконання посадових обов’язків, у корисливих чи інших особистих інтересах ?

Ні. Не чули…

Державні службовці не мають права займатися іншими видами діяльності, окрім медичної, наукової, педагогічної та творчої. І навіть цими видами діяльності посадовці можуть займатися не більше, як на третину ставки — просто для того, щоб не втрачати кваліфікацію, адже після перебування на виборній посаді більшість людей повертається до свого звичного життя на своє постійне робоче місце.

Суміщати юридичну діяльність та держслужбу заборонено. Держслужбовці постійно моніторять зміни в законодавстві, застосовують різноманітні законодавчі інновації на практиці, відповідно юристи не втрачають кваліфікацію на держслужбі, а навпаки — нерідко набувають цінного досвіду!

Будемо відвертими — і самі органи місцевого самоврядування мають неабияку вигоду від того, що беруть на роботу юристів, адже депутати зазвичай впевнені, що юристи будуть на робочому місці у міськраді застосовуватимуть свої професійні навички!

Не зовсім так сталося у Світловодській міській раді.

1*vnO2H36T4W gsBVZbz8nIg

1*vnO2H36T4W gsBVZbz8nIg

Тут секретар міськради Віталій Тетяниченко банально надає міській раді послуги з юридичних консультацій, юридичного представництва. Звичайно, за окремий гонорар і відкат діджею.

Трішечки про виправдання

Цілком може бути, що це вимушений крок — від великої бідності!

Недарма ж Віталій Тетяниченко зареєстрував у щорічній декларації корпоративні права у 8 компаніях, але жодних прибутків від них у декларації не відобразив — лише скромно показав 22 тисячі гривень доходів від Світловодської міськради за весь 2020 рік. У такій ситуації хто б не спробував крутити фінансові афери?

1*quLgnBcvK5cYTcIvtj 2iw

1*quLgnBcvK5cYTcIvtj 2iw

Чи поспівчуває найбіднішому з секретарів Світловодський міськрайонний суд, що розглядає справу про порушення обмежень щодо сумісництва, покаже час.

1*oJqe GOyFBFM diU2tzthg

1*oJqe GOyFBFM diU2tzthg

Найближче засідання призначене на 10 січня 2022 року.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ