Человек не терпит насилия!

Справу Жукова і Рогози повторно скерували до суду

photo 2021 11 02 11 22 49Цього разу вирішено одразу йти до Солом’янського районного суду Києва. Матеріали стосовно Віталія Жукова і Андрія Рогози об’єднали в одне провадження. Разом із ними також обвинуваченою є бухгалтерка Оптимумспецдеталі Олена Іванюк.

На фоні цього виглядає цікавим спільний брифінг (https://ukroboronprom.com.ua/news/vperse-v-istoriyi-nezaleznoyi-ukrayini-rozgornut-seriine-virobnictvo-bojepripasiv-vog-17v-dlya-vedennya-bliznyogo-boyu) гендиректора Укроборонпрому Юрія Гусєва з Жуковим, який відбувся 1 листопада. Попри обвинувачення Жукова, державний концерн продовжує співпрацю з Жуковим. Інститут репутації? Хз що воно таке. Фото звідти.

Їх обвинувачують в організації ухилення від сплати податків на понад 49 млн грн і легалізації цих коштів. Ішлося про купівлю комплектуючих до бронетехніки за готівку, вартість яких у подальшому збільшувалося через перепродаж між підконтрольними компаніями. Це дозволяло ухилятися від сплати податків. Одержаний прибуток так само легалізовувався через низку фінансових операцій між компаніями.

UPD: В самому Укроборонпромі не бачать (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2968671366777758&id=100009047720950) у цьому проблем. Кажуть, що немає судових рішень або інших юридичних документів, які б забороняли УОП співпрацю з фірмою Жукова.

P.S. Какая, кстати, потрясающая заточка у среднего кадра. Где Зеленский таких берет?

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ