Человек не терпит насилия!

Бізнес по Волинськи (частина ІІІ)

Вернемося до нашої славної родини Левчинських. В попередній статті ми провели паралель між цією родиною та італійськими злочинними організаціями таких як «Коза ностра» та «Ндрагетта». Хто цікавився структурою цих злочинних «сімей» той знає, що при Босі мафії завжди поруч перебуває його довірена особа, радник «Консильєрі». В фільмі «Хрещений батько» роль Консильєрі вдало зіграв Том Хаген, який надавав цінні поради Босу, роль якого геніально зіграв Марлон Брандо.

       Зазвичай, Консильєрі має законний бізнес такий як адвокатська практика, він виступає в ролі посередника у контактах Боса з політичними, профспілковими чи правоохороними структурами.

        Як ми вже згадували, в родині Левчинських роль Боса належить Левчинському Петру Григоровичу, авторитетній особі на Волині. Кому ж у названій родині  можна віддати посаду «Консильєрі»? В реєстрі адвокатів України та Волинської області ви знайдете таку собі цікаву людину як Супрунюк Сергій Михайлович. Пронирливий молодий чоловік завжди супроводжує членів родини Левчинських, особливо під час їх контактів з правоохоронцями, представниками місцевої влади. Під час цих контактів він представляється адвокатом родини, і виступає безпосередньо від імені того чи іншого члена родини.

     Уважно придивившись до вказаної особи, ми зауважили той факт що Супрунюк С.М. є засновником, підписантом чи керівником кількох десятків приватних фірм. Різноманіття підприємств просто вражає: тут і «Демидівський консервний завод», ТОВ «Смакота», ТОВ «Волвест», «Пелта», «Смарт Маркет Груп» і закінчуючи такими структурами як редакція газети «Сімя і дім», Комп’ютерна академія ШАГ», спортивний клуб «Адреналін» та стрілецький клуб «Січ». Складається враження, що пан Супрунюк С.М. оволодів мистецтвом генія Юлія Цезаря, який, як відомо міг одночасно впоратися з кількома різними справами.

         Можливо «скринька Пандори» відкривається легше; просто пан Супрунюк С.М. виступає в ролі такого собі «прикриття» для тих власників фірм, які не прагнуть привертати до своєї фігури лишню публічну увагу. Щось в мене закрадається думка про те, що саме він є «хранителем» активів родини Левчинських… Бо у випадку будь-яких претензій цивільно-правового чи кримінального характеру до когось з Левчинських, активи сім’ї залишаться недоторканними.  

        Підтвердженням цьому виступає свіжий факт того, що Левчинський Олег Григорович нещодавно розпочав через суд процедуру свого банкрутства, бо вже сильно «дістали» його різні ошукані інвестори та жертви шахрайства…. Вгадайте шановні читачі з першого разу, хто виступає його юридичним захисником у суді..!

       Додаткової гарантії успішної кар’єри Супрунюка Сергія на цьому «непростому» поприщі надає його дружина, яка в разі чогось «підстрахує» від неприємностей, адже працює вона керівником одного з відділів місцевої Прокуратури. Ось такий міцний сімейний тандем — адвокат та прокурор.

       На останок, хотілося би спитати в правоохоронців Волині скільки ще має бути випадків обману та шахрайства з боку Левчинських, щоб на них нарешті звернули увагу та надали правову оцінку їх діяльності.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ