Человек не терпит насилия!

Іуда

7 років воює Україна проти агресії Російської Федерації. Воює за свою землю, за своїх людей. Наразі переважна більшість громадян України вже визначилася у своїх суспільно-політичних поглядах і розуміє, що в самостійній і незалежній Україні, яка здатна відстоювати своє право на існування в нинішніх надскладних умовах, набагато краще жити і розвиватися ніж на територіях тимчасових непорозумінь в історії під назвами «ДНР» та «ЛНР». Ті, хто живуть на тимчасово окупованих територіях окремих районів Донецької та Луганської областей, і самі все частіше замислюються над своїми нерайдужними перспективами та придивляються до придбання житла за межами своїх недолугих «республік». Або, принаймні, прагнуть забезпечити краще майбутнє своїм дітям, визволивши їх від «щастя» перебування на околицях «руського миру».
Ось і такий собі Назаров Сергій Борисович, який займає в м. Шахтарськ Донецької області посаду заступника голови місцевої окупаційної адміністрації, відправив свою рідну доньку Ковратенко Анастасію, яка має міліцейську освіту та аж до листопада 2015 року працювала в місцевому райвідділі міліції в м. Шахтарськ на окупованій території, подалі від «успішної республіки» до м. Дніпро, де вона вийшла заміж за свого «колегу по цеху» старшого інспектора Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області Ковратенка Олексія Івановича.
Можна по різному ставитися до твердження, що любові непідвладні відстань та час, але у нинішні непрості часи, та ще й перебуваючи на відповідальній службі в правоохоронних органах, мати родинні зв’язки з посібниками терористів «ДНР» неприпустимо. Безсумнівно, пану Олексію Ковратенко слід визначитися чи він хоче Батьківщині служити, чи дружину любити, бо у його випадку це речі несумісні. Відтак, якщо у поліцейського Олексія Ковратенка є усвідомлене поняття чоловічої честі він зробить правильний вибір у своїй непростій ситуації, в яку він сам свідомо себе поставив. Ну а якщо поліцейський Ковратенко захоче займати одразу два стільці, то в нашій країні багато свідомих громадян, які можуть підказати йому дороговказ на його місце.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Автор — Наразі переважна більшість громадян України вже визначилася у своїх суспільно-політичних поглядах і розуміє, що в самостійній і незалежній Україні, яка здатна відстоювати своє право на існування в нинішніх надскладних умовах, набагато краще жити і розвиватися ніж на територіях тимчасових непорозумінь в історії під назвами «ДНР» та «ЛНР». Абсолютно верно , определились — и кто поумнее — прет в Европу с Украины, подалее от мохнатого шоколада, да липкого тягнибакса, от яги с косой и от зелени проросшей….

  2. Раися — страна всеобщей справедливости.

    BCG: 500 россиян получили под контроль 40 процентов богатств страны
    Их состояние оценили в 640 млрд долларов.

    Международная консалтинговая компания Boston Consulting Group (BCG) признала Россию страной, в которой очень высока концентрация богатств страны в руках ограниченного числа состоятельных граждан. Об этом говорится в отчете организации.
    Согласно данным BCG, 0,0001 процента населения России, или 500 человек, управляют 40 процентами всех финансовых активов, передает РБК.

    Совокупная сумма средств, которыми владеют богатейшие россияне, оценивается в 640 млрд долларов. Сегмент самых состоятельных граждан России включает долю средств, которая примерно в четыре раза больше, чем в среднем по миру.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ