Человек не терпит насилия!

Сергій Позняк Озброєний «Демократичною Сокирою» Роширює Політичні Гарізонти

У західних країнах існує стала модель побудови політичної кар’єри завдяки громадському активізму, яка запускає прискорений соціальний ліфт та створює інформаційне поле навкого персоналій активістів. В України, на сьогоднішній день, така модель не є занадто популярною, на відміну від іншої — створення «зеленого коридору» в будівлю під куполом та водночас сприятливого «медійного підгрунтя» для учасників бойових дій на Сході. І це цілком логічно. Адже самі герої, які відважно захищали України в найскрутніші часи, ризикуючи своїм життям, мають повне права бути достойниками та представляти інтересу народу в Парламенті. Ми із гордістю можемо назвати імена депутатів останньої каденції, такі як: Михайла Забродського — українського військового, генерал-лейтенанта, командувача десантно-штурмових військ ЗСУ, Ігоря Герасименко — українського військовослужбовця, десантника, майора Збройних Сил України та Яни Зінкевич — українського добровольця-медика, начальника медичного управління та реабілітації бійців Української добровольчої армії. Героям слава! Вигукнемо ми та із задоволенням віддамо свої голоси у підтримку достойників, яких в нашій країна, на щастя доволі багато.

Шкода тільки, що в ряди достойників, регулярно активно просочюються відверті мерзотники та зрадники, які користуючись трендом, створюють навколо себе фантастичні міфи та експлуатують статус учасника бойових дій на Сході задля власних потреб та наживи. Як правило, подібним займаються чиновники різних ланок державної влади, що здіснюють короткотривалі турне «на війну» і таким чином забезпечують себе пожіттєвими пільгами та привілеями. Але сьогодні мова піде про інший тип псевдогероїв — псердо-ветеранів АТО — для яких крісла у владних кабінетах існують лише у примарній уяві. І заради матеріалізації, вони нахабно пруть в ефіри заангажованих медіа та із поважним виглядом маніпулюють довірливою аудиторією.

Яскравим прикладом подібних персонажів є гвардії мородер Сергій Позняк, який продовж служби в АТО успішно налагодив та впровадив схему конфіскації автомобілів на окупованих територіях з подальшою їх перепродажем в Росії за допомогою «партнерів» в зоні АТО, російських колег і власного представництва. За для втілення задуманого, Позняк використовував офіс власного автоломбарду «Каштана 2000» (редакция: місцями представлений компанією «Кронвест») в Москві. Крім того, продовж декількох років Позняк та його українські філії автоломбарду займалися переоформленням вкрадених транспортних засобів та перепродажем на вільній території України.

Цікавє спостереження, що активувався свої московські справи Сергій Позняк наприкінці 2013 року. В період з жовтня по грудень він регулярно відвідував Москву, розширював свій офіс в Росії та займався рекламною кампанією послуг автоломбарду «Каштан 2000». Вважаєте тримав ніс по вітру?

Скріншоти оголошень Мовсковського офісу автоломбарда — фінансової групи «Каштан 2000»

Авіа-квитки Позняка, проілюстровані на Фейсбуці

Доречі, головне фото публікації, де пан ветеран АТО Сергій Позняк позує на фоні мавзолею Леніна було зроблена в той самий період (редакція- взято з персональної сторінки Позняка у Фейсбук).

На весні 2014 року, паралельно з вдосконаленням діяльності російского підрозділу «Каштан 2000», винахідливий Позняк почав шукати спосіб проникнути в ряди зброєних сил України. Ось цитата «ветерана» :

«У 2013 році, коли під час Євромайдану всі банки, як то кажуть, «лягли», ми взяли на себе нелегку справу кредитування фізичних осіб. А в травні 2014 року я розмовляв з одним моїм хорошим другом і спитав його про те, чим він зараз займається. Він відповів, що працює начальником штабу добровольчого батальйону «Золоті ворота» і запропонував мені потренувати його хлопців. Тому що я 20 років тому пройшов навчання з однієї специфічної військової спеціалізації, що була не затребувана в радянський час: «Штурм і утримання будівель і зачистка приміщень». Він каже: «Серьога, треба ж бійців тренувати. Навчи хлопців усьому, що знаєш!». Так я став інструктором з тактики та рукопашного бою батальйону «Золоті Ворота», розповів Позняк поважному виданню «Ukrainian people».

До добровольчого батальйону «Золоті ворота» гвардії мородер потрапив в ролі інструктора з рукопашного бою та утримував цей статус продовж сету своїх короткотривалих відряджень на Схід України.

Цитуємо : «Я пройшов не одну ротацію. Свого часу також служив у батальйоні імені Кульчицького. І по цей день я досить часто буваю у зоні проведення ООС. Бойовий шлях, виїзди до зони АТО почались для мене у вересні 2014-го року у складі батальйону «Золоті ворота». У 2015-му я перевівся і воював у складі НГУ…», похвалявся Позняк порталу Favor.

А по факту у вересня власник автоломбарду «Каштан 2000» заскочив на декілька днів до АТО і дуже швидко повернувся в своє природнє середовище, не оминувши можливість виставити у Фесбук черговий пост. До слова, життєвий шлях нашого персонаж дуже рясно илюструється в соцмережі, що набагато спростило нам роботу у зборі та систематизації інформації про подвиги персонажу.

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ
Теща купила главному следователю Нацполиции Цуцкиридзе квартиру в…

Апр 21, 2021
БАЛАСТ ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА. БУДЬ ЯКОГО…

Апр 21, 2021 Непотоплювані

Апр 20, 2021

Позняк про своъ пригоди

Оминемо аналіз бойових активностей гвардії мародера в період з жовтня по лютий 2015 року, коли призовник на папері, а по факту енергійний волоцюга встиг завітати до Амстердаму, взяти штурмом гірські вершини на Балі, потусити у столичних ресторанах та навіть оформити ряд інтерв’ю дружнім медіа, просторікуючи про свої суворі будні на війні та важливість захисту неньки. Отже, акцентуємо увагу на подіях лютого 2015 року.
На початку лютого Позняк здійснив свій черговий короткотривалий тур в АТО та
згодом виставив на продаж нові автівки бізнес-класу, в тому числі і для публіки Фейсбук за не дорого. Вважаєте співпадіння?

Позняк про свій автоломбард Каштан 2000 перейменований на Кронвест

Згідно з публікаціями у ЗМІ, піком бізнес-активності для ділка стала середина 2016 року, — саме в цей період схема сплаву конфіскованих на Донбасі авто запрацювала на повну. Користуючись безладом на блокпостах, повальними хабарами і безконтрольністю, «колеги» Позняка гоняли автомобілі з окупованих територій по кілька десятків на місяць. Діставшися до міст України, в яких діяли автоломбарди «Каштан 2000» — Одеси, Харкова та Дніпро, конфісковані автомобілі оформлялися як заставні під кредит за підробними документами транспортувалися в основному в Росію. За короткий термін, зокрема, на Донбасі Позняку вдалося сформувати філія «Каштана 2000», співробітниками якого донедавна були бойовики. Підтвердженням вищесказаного можуть служити коментарі громадян, розміщені на форумах в мережі Інтернет.

Клієнти автоломбарду Каштан 2000 про справи

Після демобілізації літом 2016 року наш «герой» повернувся до цивільного життя та
маючи не поганий капітал розпочав розширювати свій бізнес та зміцнювати «співпрацю» з громадськими організаціями та навіть політичними партіями, створеними ветеранами АТО. Завдяки товариству з «Демократичною сокирою» йому вдалося сформувати легенду благодійника та перенаправити зароблені на мародерстві кошти …. у допомогу бізнесів ветеранів! Цитуємо інформаційний ресурс поважної політичної партії:

«Продовжуючи традиції проєкту «Свій до свого по своє», засновник інвестиційного сервісу FinStream Сергій Позняк, пропонує фінансування бізнесу. Адже розпіарена державна програма кредитування «5-7-9» померла, так і не народившись. Звісно, можна подякувати державним мужам за таку ініціативу, але бізнес не рятують мертвонароджені проєкти. У чому суть програми від Сергія Позняка? Власники бізнесу з-поміж великої праволіберальної спільноти наших прихильників можуть отримати фінансування своїх проектів через інвестиційний сервіс FinStream».

Неймовірно, адже нові «однодумці» — патріоти навіть не поцікавилися сумнівним походженням коштів у висхідної бізнес-зірки, яка стрімко розбагатіла за роки війни та перетворила свій автоломбард «Каштан 2000» в інвестиційний фонд «ФІНСТРІМ». А ще більш неймовірно, що сьогодні гвардії мародер Сергій Позняк, ряжений у військову форму жваво приймає участь у ТВ ефірах, продовжуючи тягнути волинку про свій бойовий шлях та служіння України. Більш того, повіривши у свою безкарність та вседозволеність, окриленнний успіхом минулого року, за підтримки одного з лідерів «Демократичної сокири» Євгенія Романюка та у партнерстві з підозрюваним у скоєнні кримінального злочина Дмитром Земляним, Сергій Позняк зареєстрував одразу чотири громадські організації. Очевидно створюючи для себе новий плацдарм для штурму недосяжного политичного Парнасу.

Йдеться про:
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ФОНД ЛІБЕРАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ»
ГРОМАДСЬКА ОРГАНИЗАЦИЯ ПАРТИЗАН МЕДИА
ГРОМАДСЬКА ОРГАНИЗАЦИЯ ИНСТИТУТ ЛИБЕРАЛЬНОИ ДЕМОКРАТИИ
ГРОМАДСЬКА ОРГАНИЗАЦИЯ ФОНД ЛИБЕРАЛЬНИХ МЕДИА

Для довідки, співзасновник Позняка — Земляний Дмитро Леонідович, керує ТОВ «ДЕЛЬТАХОСТ» що є фігурантом кримінальної справи № 1-кс/591/4786/18 про несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку — ст. 361 КК України ч. 2. Справа триває вже декілька років. у 2020 — тому Земляному відмовили в апеляції. Крім того, ТОВ ДЕЛЬТАХОСТ» і досі забезпечує хостинг ряду російських інформаційних ресурсів.

О така собі пекельний громадський мікс з патріота, кримінального злодія та мародера сформувалася! Як вважаєте, є в них шанс сколотити собі політичне майбутнє за допомоги «демократичної сокири» — рубаючи стереотипи честі та гідності?

Сергій Пупок

Повна версія: https://job-sbu.org/sergiy-poznyak-ozbroyeniy-demokratichnoyu-sokiroyu-roshiryuy e-politichni-garizonti-96652.html?fbclid=IwAR2bEtLVGepETlelGymIl_9sjEo2Kzxn1GAZY XZTaLfuzig1tS598Nq8BEY%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA:%20https: //censor.net/ru/f3261179

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ