Человек не терпит насилия!

Крипта. І хочеться, і колиться.

Дуже хочеться завести гроші на своє підприємство від іноземних однодумців та спільно реалізувати давно назрілі задуми, і люди є, які не проти вкласти кошти та отримати прибутки не на середньоєвропейському рівні в 2-3%, а наших, скромних 30-40%, по багатому.

Проте, не має бажання мати клопіт з відкриттям депозитних банківських рахунків, подальшим переведенням їх на поточні, обґрунтуванні походження коштів перед Фінмоном, сплатою податків і т.д.

Кажуть є просте рішення – «крипта». Вибирай будь-які варіанти. Хочеш, через інтернет, хочеш, через спеціально підготовлених людей. Швидко і «надійно». А головне, без ризиків.

Останнє, викликає найбільше занепокоєння. Особливо, із чужими коштами.
І все таки. З ризиками, чи без ризиків?

Не беручи до уваги оплату послуг посередників за «конвертування» криптовалюти, існує реальна вірогідність потрапити під кримінальну відповідальність за легалізацію коштів чи, просто натрапити на шахраїв та залишитися і без коштів, і без будь-яких можливостей для їх повернення через судові тяжби.

У переважній більшості цивілізованих країн обіг криптовалюти уже, більш-менш, законодавчо врегульований, тоді як у нас є лише законопроект, який пройшов перше читання. Нацбанк до цього часу має просту позицію по криптовалюті, яка не змінюється багато років: «Складна правова природа криптовалют не дозволяє визнати їх ані грошовими коштами, ані валютою і платіжним засобом іншої країни, ані валютною цінністю, ані цінними паперами».

Таким чином, сам факт отримання послуг посередників по переведенні криптовалюти у готівку, має, м’яко кажучи, вагомий ризик.

А що ж з обміном крипти на біржі чи за допомогою того ж «Baybank»?

А те ж, що і з спеціально підготовленими людьми – «на гране фолла». Якщо суми незначні – «схемка» може спрацювати. Якщо мова іде про інвестиційні кошти, в підсумку все одно виникнуть питання з банківськими установами, не зважаючи на те, що на сайтах обмінників запевняють про вільне переведення коштів у будь-яку форму (фінансовий моніторинг ще ніхто не відмінив).

Крім цього, може хто підкаже, як можна спрогнозувати курс криптовалюти, коли одне слово Ілона Маска спричиняє майже 5% коливання вартості «Вitcoin». А вона не маленька.

Здається мені, що хоча й хочеться, але поки що колиться.

Нажаль.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ