Человек не терпит насилия!

Пограничники, давайте поговорим о проблемах в Госпогранслужбе — 5 new!!

продовження

Оцените материал:
54321
(Всего 92, Балл 3.73 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 039 ответов

  1. Правельно сказав що ти хуйню пишеш. Моя хата з краю, чужих людей заставляють а що ви прікардонніки не українці ? не оборонці ? чи вам там мізги на тому впсУ поплавило . Харош перекидувати проблеми на інших нити і скигліти а краще відати шану полеглим… у мене все.

    1. Так нехай тоді жінок теж посилають на ці похорони.До речі,буде дуже файно,-полеглого опускають в яму,а по сторонам жіночки в військовій формі пускають сльозу.Якраз те,що в армії люблять,-гарну показуху!

  2. Что 20 рыл не дождались 30тки, социалки и оздоровительных ? Чи пиздит инсайдер Молдова ?

    Близько 20 українських прикордонників з Болградського прикордонного загону Одеської області втекли в Молдову, — Insider Moldova

  3. Яку суму потрібно задонатити для перетину кордону військовозобов`язаному? І до кого звертатись?

  4. Повх Рома — большей гниды в пограничной службе не найти, за деньги любому контрабасу прислуживать будет)) а про то какой ты семьянин уже легенды ходят, заднеприводная ты лошадка

  5. Дейнеко Черт!!!!ВБ религиозная община Иеговы 7 пришествия,а ПоРВ это Чип и Дэйл спешат на помощь!!!Нач.ВПС шаулинские монахи без яиц!!!Слава Украине!

  6. Передаю привіт впс «Оноківці»! Замполіт справжній красавчик! Поділишся контактами?

    Пишаюсь тобою. Про наш впс мало хто чув, а тепер заговорили.

  7. Євтушенко давай цих тиловиків які сидять в оршанці до нас на позиції !!!! Покрасить , побілити і ми можемо

  8. Цікаво,в цьому році виплатять гроші по УБД на 5 травня,чи таке саме кидалово буде,як і в прошлому році??

      1. Ну на 5 по УБД дають,тим хто не служе на Укрпошті,а в 2му за прошлий рік взагалі не виплатили.

  9. В 2-му???Спеціально глянув(хоча і так знав,що нічого не було),-з 15 по 17-те грудня жодних зарахувань.

  10. І це не тільки я.Кого мужиків з УБД не питав,-вонюча тисяча в другому за минулий рік не прийшла.

  11. Заєбали ці підараси академічні, ходять біля казар і шукають хто вітання вам сидячим не подав. По підарськи це, панове офіцери.

  12. Онищук — Хрон кончений, ти думаєш, що тобі нічого не буде, за твої мутки, не взяли в тому році,то в цьому точно попадешся із своїми підарками ближніми, прийде і твій час піздувати, тут тобі і амінь.СУКА молись.

  13. Ну шо друзі є справедливість в світі..в 79 загоні одного ворюгу вже насадили,Домалєгі повідомлено про підозру і чувак сяде.хочу передати вітання іншому вору Підар Белоус тебе чекає така ж херня!сядеш сука! Не завжди тобі пмм обкрадати гнида.і то шо ти хвіст зараз піджав і думаєш що все чотко то помиляєшся.нехер пиздити у солдат скотиняка.жди мразота дбр та вкр прийдуть і по твою ссикливу дупку!

      1. Пососеш шляпа пососеш чепуха ти мелка,шо ти і досі не поняв хто на вас долбойобів стучіть у тилу?а людишки кругом працюють на другі служби і вас фавлістів вже вивернули попереводили чмошніків разом із тильним.ти наступний хасбік ти нізкорослий.чекай,чекай.тебе підара давно є за шо брать.

  14. (полковнику)Коцеруба оголосили підозру за розкрадання бюджетних коштів, купував не якісне військове майно та видавали хлопцям, які їхали воювати!
    Хтось Дав (кажуть кадри Києва) вказівку сховати в шпиталь ДПСУ🤔, щоб бідна людина отримала пенсію🥲
    Мало пенсії, треба призначити на вищу посаду, щоб отримала вихідне у великому розмірі, 🤔хтось призначив на посаду в Києві🤷??? Але про це нічого ніхто не знає🤔
    Ми всі боремося з ворогом, корупцією, всі за справедливість🧑‍⚖️
    Чесно, 🤢 огидно, стидно, немає ні совісті ні честі, просто куча гімна якась.
    Якщо ви думаєте, що когось залякаєте передком то глибоко помиляєтесь.

    1. Знаючи його (Коцерубу), мало віриться якщо от чесно. Тим більше знаючи що сталось з його синами, то тим більше не віриться.

  15. Заїбали ці туристи вже, тікток війська. Їдуть в зону ведення активних бойових дій, щоб сфоткатись. Якщо такі великі командири візьміть роп та керуйте. Ні набудуть бо сцикуни!!

  16. Дубровиця, як там служба, хто кого здав, щоб не йти в пкшр -шохи йобані, служіть сєпарам трухану уйобку і алкашу онищуку,навипередки вилизуйте їм очко.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ