Человек не терпит насилия!

Депутат із вогником: на Сумщині діє радник ОДА, причетний до спалення лісу

Депутат Сумської обласної ради Костянтин Товстуха замішаний у мільйонних аферах зі знищення обласних лісів. 

Костянтин Товстуха – один із радників голови Сумської облдержадміністрації Романа Грищенка та депутат облради. Увійшов до ради від партії «Воля народу», але після перемоги Володимира Зеленського змінив наставників та став членом президентської команди.
Товстуха – фігурант афер зі спалення лісів у Ямпільському районі Сумської області. У 2012-2016 роках Товстуха обіймав посаду директора Ямпільського агролісгоспу, на якій зумів збагатитися майже на 6 млн дол. На думку активістів, за ці кошти тодішній директор придбав собі посаду генерального директора ОКАБ «Сумиоблагроліс», а також новий будинок в обласному центрі.

Знищували ліси шляхом підпалу і таким чином змогли понівечити майже 86 га. Між тим, як з’ясували активісти сумського осередку, пожежі були штучними – тобто, по суті, просто на паперах. А задля реєстрації факту пожежі спалювали в основному сухостій та траву.

«Таким чином голова Сумської ОДА Роман Грищенко прийняв дійсно «виважене» рішення – взяв до когорти радників підготовленого та перевіреного часом афериста, корупціонера, який знає, як перетворити полум’я на хрустку купюру та пошити український народ у дурні», – зазначив пан Спіцин.

Завтра небайдужі громадяни Сум і Сумщини планують акцію, на якій вручать голові ОДА Романові Грищенку звернення, у якому наполягають на звільненні з відповідальних посад осіб з кримінальним минулим.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ