Человек не терпит насилия!

Спрут Мангера

Людина народжується, росте, вчиться, працює, досягає результату, іде до своєї мети. Добре коли процес буття проходить в стабільному суспільстві і погано коли людина з мрією в одні ідеали, в процесі становлення міняє їх кардинально змінюючи все навколо себе, навіть з готовністю переступати межу дозволеного.

Так сталося в житті одного Таврійського хлопчика, який народився і виріс в степах Причорноморського берегу. Він мріяв про далекі світи, країни, яких він досягне опанувавши професію моряка. За радянських часів це була вигідна професія, яка давала перспективу безбідного життя у майбутньому, і багато однолітків степового джейрана мріяли аналогічно.

І ось наш герой закінчує Шмідтівську мореходку і мотористом виходить в море. Важка праця моториста, дідівщина і правила корабельного керівництва не сподобалися йому, а тут ще політичні зміни в країні, незалежність, демократія, свобода і перша професія не дає бажаного результату механіку Чорноморського пароплавства.

Мова далі піде про Владислава Миколайовича Мангера, адже коли він пішов у бізнес його ніхто не називав по імені та по батькові в засмальцьованих мазутом робах механічних відсіків маленьких плавзасобів.

Зміна пріоритетів не змінила основного інстинкту Славка, прибуток за будь-яку ціну, досягнення кишенькового результату за межею дозволеного переступаючи закон, це Альфа і Омега життя майбутнього квазі-державного діяча.

А на дворі 90-і роки, бізнес без криші бандюків неможливий і Славік вирішив опановувати нові безмежні простори отримання прибутків за рахунок використання друзів у кримінальному світі та глибокої освіченості в податковому законодавстві. Новий митар заїжджає в Клондайк в Мекку злочинного світу контрабанди місто-герой Керч, якою володіють кримські Башмаки. Там і з’являються перші великі гроші 43 сина легендарного лейтенанта Шмідта – Славіка Мангера.

Життя «державного діяча» повертає додому Мангера застосовувати схеми відмивання грошей в особливо великих розмірах. Зміни керівництва країни та податкових органів, змінюють місця наживи Славіка, він стає сільськогосподарським контролером, Державна сільськогосподарська інспекція стає тією бездонною бочкою викачування грошей з акредитації елеваторів та сертифікації насіння та вагонів залізниці. Розмах незаконного збагачення Мангера робить його у цей період одним з найвпливовіших людей Херсонщини і наш митар сільськогосподарського інспектування стає агрономом та кандидатом наук. Чудни діла Твої Боженьку, як то кажуть – від скуки на всі руки.

В цей період злочинний світ як невід’ємна частина соціуму стає добрим і лагідним помічником Славіка Мангера у досягненні його економічних і політичних цілей.
«Видатний боксер сучасності» Мангер стає президентом федерації боксу Херсонської області, а через деякий період «за видатні заслуги» перед боксерською спільнотою він обирається віце-президентом Федерації боксу України. І що важливо посаду президента обласної федерації боксу Херсонщини він передає своєму дружбану «смотрящєму» кримінального світу Олександру Трутнєву – неодноразово засудженому за насильницькі злочини.

Трутнєв є креатурою «злодія в законі» Лисенка Сергія Івановича, він же Льора Сумський. Кільце замкнулося, потужна тіньова організація підставила своє плече і обрала собі «активіста» в делегуванні його мафіозі — Владислава Мангера 1970 року народження, у найвищі державні та місцеві органи представницької влади.

Обравшись головою Херсонської обласної ради, він не відчував під собою землі, він парив над рабами, кришуючи все і вся на теренах Херсонщини, рейдерство, конвертаційні центри, металобрухт, лісозаготівля, проституція, зброя, контрабанда, порти.

І тут з’являється дівчина Катерина, яка вирішила зупинити цей спрут. І небожитель Гай Юлій Мангер робить ряд стратегічних помилок, доручаючи вбивство Каті нелюдам, не професіоналам Торбіну, Грабчуку, Васяновичу, Горбунову та Вишневському.

Мангер навіть і не підозрював, що найманці продажні, а новий кримінально-процесуальний кодекс дозволяє стати свідком обвинувачення і як тільки правоохоронці потрогали цю нечисть за гінєталії, вона здала свого замовника – Славу Мангера, який увірував, що він недоторканий і не досяжний для плебеїв.

Не довго музика іграла, не довго фраєр танцював. Повіривши в галюцинацію своєї виключності мафіозного призначення громадянин моторист Мангер упав з висоти Говерли на пісок Херсонщини. Запитання риторичне куди дивилися Юлія Тимошенко та Володимир Продіус.

Владислав, не трать сили, в таборі куди ти поїдеш від діда Лук’яна, Льора Сумський малявою створить тобі шикарні умови сидіння. Тільки ти нєчисть не забувай, що кислотні рани Каті Гандзюк будуть приходити до тебе уві сні пожиттєво і там Юля, Льора та Продіус не допоможуть.

Гори синім полум’ям покидьок!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) за минулий тиждень склало та направило до суду 36 адміністративних протоколів.
    За ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів складено й направлено до суду 22 протоколи, з яких більше половини отримала одна людина.
    Так, 12 протоколів отримала колишня в. о. начальника Головного управління Державної податкової служби в Херсонській області Галина Танань.
    Галина Танань керувала податковою до того як Владислава Мангера відправили у СІЗО. До того, голова облради прикривав свою куму, а вона забезпечувала діяльність декількох «конвертів», якими керували люди, наближені до Мангера.
    Також, згідно повідомлення джерел в НАЗК син Мангера не задекларував автомобіль Фольксваген Жетта ВТ8008ВТ, яким користувався весь 2020 рік.

  2. Мы купили ботов, чтобы они заходили на страницу адвоката Димы Ильченко в фейсбуке и лайкали его откровенную чушь о процессе над Мангером и Левиным. За комменты дополнительная оплата

  3. Димон авокадо, он же селёдка проткнул колесо в своём электросамокате

  4. Как же радует глаз, что посты в фейсбуке сына Мангера с просьбой ❗️❗️❗️ Прошу поделитЬЬЬся ❗️❗️❗️ лайкает один херсонский маргинес.
    А вот и правда: Адвокати Мангера розповсюджують черговий фейк
    Вчора низка ЗМІ, а саме (ФОКУС Рубрика РБК-Украина) поширили публікацію УНН — Українські Національні Новини про те, що нібито Верховний Суд визнав справу Мангера політичною. Але Верховний Суд не виносив такого рішення. Це суцільна вигадка адвокатів одного з замовників вбивства Катерини Гандзюк.
    Що насправді вирішив Верховний суд?
    Адвокати оскаржували по суті постанову Верховної Ради України.
    Єдине, що вказав у своїй Постанові Верховний суд — це те, що Верховна Рада не може підміняти собою прокуратуру, яка є незалежним органом. Тому один із відповідних пунктів Постанови ВРУ Верховний суд скасував.
    Ось як звучить цей пункт:
    “поновити досудове розслідування у кримінальному провадженні за № 22019000000000215 від 12 липня 2019 року за підозрою Мангера В.М. та Левіна О.О. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 27, частиною другою статті 28, частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України.”
    Проте є один цікавий нюанс. Справа в тому, що Генеральна прокуратура поновила розслідування по Мангеру 11 червня 2020 року. А ТСК ВРУ надала рекомендацію 17 червня 2020 року.
    ТОБТО ПОСТАНОВА ВРУ НА ТОЙ МОМЕНТ УЖЕ НЕ МАЛА ЖОДНОГО ВПЛИВУ НА ПРОКУРАТУРУ.
    До того ж, не було ніяких причин оскаржувати постанову ТСК, оскільки її рекомендації не були обов’язковими до виконання прокуратурою.
    Адвокати Мангера з усіх сил намагаються зробити з нього політв’язня і щоразу вигадують для того нову брехню. Ми не розуміємо, на що вони сподівались: що ніхто, включно зі ЗМІ, які поширили цю маячню, не прочитає уважно постанову Верховного суду?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ