Человек не терпит насилия!

Колишній Харківський суддя став квартирним аферистом та створив ОПГ.

Чудовський Денис Олегович був звільнений з посади судді Червонозаводського районного суду міста Харкова на початку 2016 року за порушення присяги судді, перекваліфікувався у квартирного шахрая, зібрав групу осіб які за попередньою змовою вчиняють незаконні та шахрайські дії з нерухомим майном осіб, які мають алкогольну чи наркотичну залежність, осіб які хворі на психічні розлади тощо.

photo-2020-05-08-21-11-43

Колишній скандальний та одіозний суддя Денис Олегович, втративши суддівське «крісло» вирішив заробляти грошові кошти шляхом вчинення кримінально-караних діянь. Схема його незаконних дій стара як світ, члени його ОПГ знаходять так званих «Асоціальних» осіб (наркомани, алкоголіки, шизофрени тощо), які є власниками нерухомості, дану особу в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння відвозять до нотаріуса (яка давно співпрацює з Денисом Олеговичем) Онищенко Світлани Володимирівни (свідоцтво №8611, адреса здійснення нотаріальної діяльності: м. Харків, пр-т. Науки, буд.23). Світлана Володимирівна оформляє генеральну довіреність від осіб, яких привозять люди з ОПГ Чудовського на підставних осіб з Луганської або Донецької областей. Зазначу, що довіреності відбираються від осіб, які на момент оформлення перебувають в стані явного алкогольного чи наркотичного сп’яніння, або знаходяться в неадекватному стані у зв’язку з психічним захворюванням.
Далі збирають необхідні документи для відчуження нерухомості або ж Чудовський Денис Олегович (колишній суддя, нині діючий адвокат Член Харківської ради адвокатів свідоцтво № 3346 від 11 лютого 2020 року), або член його злочинного угруповання Дєточка Дмитро Юрійович (діючий адвокат Член Харківської ради адвокатів свідоцтво № 1785 від 29 серпня 2012 року). Потім відбувається реалізація майна постороннім особам. Сам власник чи власниця майна, виселяються даним ОПГ на вулицю або ж зникають безслідно.
Реалізацію даного майна злочинне угруповання проводить у іншого «свого» нотаріуса.
На даний момент ряд постраждалих осіб від шахрайських дій звернулись до ГО «ВПО Опора України» нами підготовлено та направлено скарги до юстиції Харківської області та МЮУ на дії нотаріусів з метою позбавлення нотаріальних ліцензій, на інших фігурантів даної злочинної групи направлено заяви про вчинення злочинів до правоохоронних органів. Просимо всіх не байдужих, якщо ви або ваші рідні стали жертвами даних осіб, звертатися до ГО «ВПО Опора України».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ