Человек не терпит насилия!

Корупція Чернігівського СБУ

Шановні читачі сайту ОРД.

У попередніх публікаціях було викладено достатньо інформації про діяльність посадових осіб Управління СБ України в Чернігівській області. Досить штроко розповідалось про колишнього начальника управління Гончарова О.В., його першого заступника Малюгу І.В., заступника Декрета Б.В та інших. Але хотілося б згадати і про інших діячів цього управління, наприклад, – Солов’я Олега Володимировича та його «подвиги» в ім’я служіння Батьківщині, це – не професіонал з педагогічною освітою, але мстива і жадібна до грошей людина. У службовій діяльності керується такими поняттями як вигода, гроші, підлабузництво, угодництво керівництву, тощо.
Починав він свою службу в районі, з якого у 2005 році був «переведений» за підозрою у перевезенні нелегальних мігрантів. Але ж у нас за це не карають (деяких, потрібних), перевели та й годі. Звісно залишившись без наказаним і потрібним, пан Соловей, продовжував займатися чорною справою й надалі і за один день опинився на службі в іншому районному центрі. (Внутрішня безпека (ВБ) звісно ж не почала роздувати продовження історії з нелегалами. Своя людина — можна все. А можна ж і відкупитися, як зазвичай це заведено в конторі). Тут почав водити дружбу з бізнесменами, кришувати місцевий бізнес. Накришував на автомобіль «Mitsubishi».
Десь у 2009 році «чесний і відданий офіцер» з’являється в обласному центрі. Працює, заводить кримінальні справи, але чомусь вони не завершуються вироками, всі закривалися через деякий час (1.«Облавтодор», вул. Київська, 17. 2011-2012 роки. Яким на той час керувала людина з м. Донецьк. Був у нас період у країні, коли “донецькі” правили і розставляли їх на різні ключово-грошові пости з потоками; 2. Кришування нелегального спиртного бізнесу у Чернігові і т.д. ) і в людини вже з’являється автомобіль «Тойота», але й проблем з’явилося. Хоч дюдина і внутрішньої безпеки, але й там почали деякі питання задавати. Прийшлося «бізнесмену в погонах» скоріше шукати інше місце служби і тікати до Криму – 2012 рік.
Повертається «біженець» весною у 2014 р. І ось тут постає безліч питань, але не у власної безпеки Служби, у простих співробітників. Як розказував сам «біженець», приїхав голий і босий, що тільки влізло в бідну «Тойотку» то й запхав. Але… Згодом приїхав автомобіль з Криму і привіз всі пожитки. Цікава історія. Хто ж там на півострові так старався пакувати речі і переправляти через блокпости і хто з окупантів дозволив щось вивозити?
Можливо, читаючи цю замітку, хтось із військових згадає той період? Чи забагато вони вивезли пожитків на материк? Хто зміг, чи допоміг хтось вивезти, то за які послуги????? Але як власна безпека, а ні управління, а ні центрального апарату не задумалась. І знову призначили на посаду. Всі ці роки «працював біженець» і напрацював на новенький RAW4. Тільки ось незадача якась трапилася у 2017-2018 роках. Європейські спецслужби виявили стійкий канал переправки нелегальних мігрантів з близького сходу. Власна безпека почала розслідувати справу. Розслідувала, розслідувала, а слід вже й простив розслідувача. І на виході — велика дірка від бублика. Хто ж виносить сміття з дому? І хто ж ви думаєте знову з’явився на горизонтах боротьби зі злочинністю???? Правильно. Усі знайомі обличчя.

Відсторонили від виконання обов’язків Декрета Б.В. та нашого «біженця з Криму» Солов’я О.В.. Перший бідкається й досі (не зміг відкупитися від ВБ), а працювати ж хочеть в конторі, а другий – працювати почав через деякий час, і вже нормально себе почуває (мабуть, свій, відкупився, як кажуть співробітники).
Маємо надію, що після цієї публікації у внутрішній безпеці м. Київ (адже своя ВБ ніяка) звернуть увагу на цю «птаху удачі»? Та займуться вже своїми безпосередніми обов’язками, піднімуть статистику за попередні роки щодо оперативно-службової діяльності вказаної особи і зададуться деякими питаннями, що безпосередньо їх стосуються, а не будуть «вищімлювати» особовий склад управління по дріб’язку?
Задумайтесь, панове, кого ви за народний кошт вигороджуєте та прикриваєте.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ