Человек не терпит насилия!

Права українців ущемляє цілий віце-консул!

Це відбувається в російському місті Новосибірську. Ушко Володимир Богданович, замість того, щоб виконувати свої обов’язки і допомагати своїм співітчизникам, які, мабуть, потрапили у непрості життєві ситуації, фактично працює на користь країни-агресора.
Він зобов’язаний розглядати питання про громадянство, оформляти і видавати документи, що засвідчують особу громадян України, проводити прийом громадян України.
Натомість Ушко створив цілу систему з підриву авторитету Української держави. Він вимагає від українців подавати документи, не передбачені законодавством. Наприклад, нотаріально завірені копії свідоцтва про народження або оригінал такого документа при оформленні закордонного паспорта України.
В результаті люди змушені бігати туди і назад, або місяцями чекати оформлення необхідних документів.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ