Человек не терпит насилия!

Агент здав бордель Карпіки за 2 міньєта

18 вересня 2019 року 00 год. 10 хв. агент правоохоронних органів зайшов до стриптиз клубу «Аеро», що на 2-му поверсі готелю «Салют», в Києві по вулиці І.Мазепи, 11-Б. Він заплатив танцівниці 1 тисячу гривень за приватний танець і 5 тисяч за послуги орального сексу.

Наступного дня агент прийшов у цей же клуб і знову отримав послуги орального сексу.

Обвинувачена є власником та директором ТОВ «Група центр», що веде діяльність у готелі «Салют», а саме у стриптиз клубі «Аеро», де дівчата-танцівниці також надають послуги сексуального характеру за грошову винагороду. Дівчата-танцівниці складали гроші у коробку в гримерці та записували кількість коштів. У кінці зміни директора або інший адміністратор 50% від коштів, отриманих дівчиною за танці, чайові та за надання послуг сексуального характеру, розподіляли між дівчатами, а решту 50% доходу забирала власниця закладу, частина з яких виділялась на зарплати персоналу підприємства, крім того кошти передавались особі, матеріали щодо якої виділені в окреме провадження.

Жінці інкримінували ч.2 ст.303 ККУ – втягнення у заняття проституцією кількох осіб. Злочин карається позбавленням волі на строк від 4 до 7 років.

Обвинувачена визнала провину і уклала угоду з прокурором. Відтак їй призначили 4 роки позбавлення волі, звільнивши від відбуття покарання з іспитовим строком 2 роки.

Власниця закладу, де агент отримував сексуальні послуги, пов’язана з екскерівником Печерської поліції

Власниця стриптиз клубу «Аеро», що надавав сексуальні послуги в готелі «Аеро» раніше працювала в компанії родички Сергія Карпіки, який очолював Печерське райуправління поліції Києва.

Про це повідомляє «Судовий репортер».

У вироку суду зазначається, що діяльність закладу вело ТОВ «Група центр» – ймовірно, назва записана зі слів і є неточною.

У базі дані Youcontrol є інформація про дві компанії, де керівником працювала обвинувачена Олена Приступко.

По-перше, це ПП Група “Центр” і у вироку, скоріш за все, мова саме про нього. Підприємство має видом діяльності послуги ресторанів і мобільного харчування.

prystupko 1

Приступко була засновницею цієї компанії у 2018 і по листопад 2019 року, тобто саме в період подій, яких стосується вирок.

Але у 2017 році Олена Приступко також була керівником ТОВ «Група центр плюс», що також займається ресторанами.

prystupko 2

Від початку створення у 2017 році власницею підприємства є Карпіка Людмила Амірмамадівна. Протягом першого року існування підприємства 50% було оформлено на деякого Юрія Титаренка. Але сьогодні Карпіка володіє фірмою сама.

Жінку з такими ж ПІБ зазначав у своїй декларації про доходи Сергій Карпіка – це колишній начальника Печерського райуправління поліції. Міністр МВС Арсен Аваков звільнив його з цієї посади у лютому 2015 року після того, як силовики розігнали мітинг під Національним банком. Після цього у 2016 Карпіка працював заступником начальника слідчого управління – начальником організаційно-методичного відділу Головного управління поліції в м.Києві.

Ким приходиться Людмила Карпіка на 5 років старшому Сергію Михайловичу точно невідомо, оскільки він не зазначає її як члена сім’ї, але декларує, що живе в квартирі і користується машиною, що їй належать.

Нагадаємо, що стриптиз клубу «Аеро» працюва на 2-му поверсі готелю «Салют», по вулиці І.Мазепи, 11-Б, в Печерському районі Києва.

Із вироку суду вбачається, що таємний агент поліції двічі замовляв там послуги орального сексу і платив по 5 тисяч гривень за сеанс.

20 січня суд затвердив угоду про визнання винуватості. Власницю закладу засудили до 4 років позбавлення волі, але звільнили з іспитовим терміном.

«Судовий репортер»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ