Человек не терпит насилия!

Недитячі ігри начальника УЗЕ Кіровоградщини Володимира Духна

Недитячі ігри начальника УЗЕ Кіровоградщини Володимир Духно https://www.facebook.com/volodymirduhno/

Вибори позаду і тепер можна підводити їх підсумки. Сьогодні розглянемо кандидата по округу №100, що на Кіровоградщині, начальника підрозділу захисту економіки Кіровоградської області Володимира Духна. Очікувано, що Духно програв ці перегони, але ніхто не звертає увагу на фінансову сторону питання. Ви тільки вдумайтесь, за даними звітної документації що оприлюднена на сайті ЦВК, Володимир Духно витратив на свою передвиборчу кампанію 350 тис. грн. (близько 14 тис. доларів США) і це тільки по офіційним даним. По неофіційним даним, таку ж суму Духно витратив, як він називає, на індивідуальну роботу з виборцями.

Виникає інше питання, як на заробітну плату у розмірі 167 тис. грн. (за даними офіційної декларації Духна) можна провести передвиборчу кампанію за ціною вдвічі вищою?

Відповідь проста, це кошти меценатів Духна, а саме агропідприємця з Кіровоградської області Олександра Поворознюка. Духно загрався та й взяв ці гроші під зобов’язання стовідсоткового свого проходження в Верховну Раду. Не так сталося, як гадалося і гроші потрібно повертати. Але для Поворознюка не гроші головне, йому потрібен підконтрольний впливовий поліціянт для реалізації своїх незаконних бізнес ідей та політичних амбіцій, тому очікуємо найближчим часом нові гучні скандали в орбіті Поворознюка й Духна!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ