Человек не терпит насилия!

Для Дубинского

Шановний Олександре, хотілось би вам як народному депутату України, повідомити одну цікаву річ, щодо витрат народних коштів на всякий неподріб, як то створений товаришем вятровичем архів національної пам’яті, який до кінця 2019 року має намір реалізувати не зрозуміло на що 60 міліонів гривень, невже ці гроші не має на, що потратити, невже у нас гарні дороги, невже відремонтовані мости, невже високі пенсії, невже …., невже….
Прошу вказану інформацію довести до пана Зеленського.
А також переглянути постанову кабінету міністрів, щодо фінансування цього архіву, з відкладенням подальшого його розвитку на кращі часи.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ