Человек не терпит насилия!

Бізнес на здоров’ї українців: Защенков скуповує елітну нерухомість за мільйони, відмиті на тендерах?

У попередніх матеріалах ми розповідали про аферу століття, яку, найвірогідніше, організував засновник компанії «Кріогенсервіс» Сергій Защенков. Її суть полягає в тому, щоб продавати технічний кисень під виглядом медичного, адже останній в рази дорожчий. Не зупиняє спритника і той факт, що через свої домішки технічний кисень є небезпечним для здоров’я людей

Не дивлячись на те, що про оборудки Защенкова правоохоронцям вже давно відомо (аферу було розкрито в декількох областях) жодних слідчих дій по відношенню до організатора цих цинічних оборудок не відбувається. Підробка документів, тендерні махінації, поставки фальсифікату – це тільки частина справ, які були відкриті щодо компанії Защенкова. Але до кінця ці справи так ніхто і не довів. З усіх гучних скандалів Защенкову вдалося вийти сухим із води. Ми не знаємо, які «відкати» отримують за це правоохоронці та чиновники, але за інсайдерською інформацією, цих грошей вистачає, щоб закрити очі на махінації компанії в тендерах по всій країні та поставки небезпечного фальсифікату в дитячі лікарні та пологові будинки.

А поки пацієнти українських лікарень навіть не здогадуються, що кожного дня боряться з «невидимим ворогом» за своє життя, схоже, що головний організатор афери не може натішитися своїми статками – роз’їжджає по курортах та скуповує елітну нерухомість за вкрадені бюджетні гроші.

Так, із відкритих джерел нам стало відомо, що лише за останній час Защенков придбав 2 земельні ділянки в місті Вишгороді, на одній із яких побудував майже царський маєток на три поверхи, якому б позаздрив сам Пшонка. Також на нього зареєстровано 2 шикарні квартири в Боярці та ще одна в Києві на вулиці Мельникова, 71. І це лише та нерухомість, яка офіційно зареєстрована на Защенкова, яку йому, по всій видимості, не шкода буде втратити у випадку конфіскації майна. Можемо тільки уявити, скільки земельних ділянок та квартир Защенков приховав від очей громадськості, адже суми, які він, найвірогідніше, «відмивав» на тендерах, колосальні.

Крім цього, нам стало відомо, що в березні 2019 року Защенков взяв у лізинг Toyota Raw 4. Не реєстрував він на себе автомобіль, схоже, навмисно. Якщо з парою-трійкою квартир йому, скоріше за все, попрощатися легко, то із улюбленим залізним конем – ні. Цікаво також те, що за інформацією з надійних джерел, Защенков постійно змінює місце фактичного проживання, не затримується на тривалий час в жодній зі своїй квартир. З цього робимо висновок, що він ховається від правосуддя та громадськості.

Так чи інакше, але факт залишається фактом – час іде, а аферу Защенкова так ніхто і не розслідує. Уся імперія Защенкова, побудована на обмані та цинізмі, процвітає. І скільки дітей, онкохворих та породіль постраждали від цієї цинічної афери та ще постраждають – складно навіть уявити.

Сергій Косенко
Правозахисник, ГО «Рух за чесну медицину»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ