Человек не терпит насилия!

Громадська рада доброчесності чи «Оборотні у законі за піар»?

Громадська рада доброчесності чи «Оборотні у законі за піар»?

Усі ми пам’ятаємо трагічні події, що сталися 18-20 жовтня 2014 року: масові вбивства патріотів, розстріл мирного населення, відстоювання громадської позиції на Майдані – ці всі люди хотіли зробити кращою нашу Країну та зламати корупційний лад Януковича.
20 лютого оголошено днем скорботи (жалоби) за загиблими які відали своє життя за свободу України та Вони були названі Небесною сотнею.
На цей час низка активістів прагнуть побудувати правову демократичну державу або Зе державу та зруйнувати вислів “президентська вертикаль”, як приклад досі дзвінок з адміністрації, прокуратури або СУДУ може налякати чиновників і змушувати виконувати якісь вказівки, хоч це суперечить і Конституції, і законодавству.
Дядюшка Сем та інші іноземні партнери вливають в багаторічну імітацію бурхливого процесу діяльності Громадської ради доброчесності величезні кошти щодо покращення на їх думку судової системи України. Це робиться для діючого очищення судової системи від недоброчесних суддів, так би мовити недоброчесних телефонних суддів «Майдану».
Членам Громадської ради доброчесності надані безкрайні повноваження для викриття та звільнення недоброчесних суддів України.
Але дякуючи порядним особам, які пройшли майдан, та не зійшли зі стежки доброчесності й віри у правове майбутнє – виявлені у ГРД оборотні або продажні курви, такі як пані Чижик, пан Маселко та інші близькі до них особи.
Останнім часом на різних сайтах з’являються інформація про маніпуляцію Громадською радою доброчесності фактами про прийняття з незрозумілих причин протилежних рішень з однакових обставин доброчесних або не доброчесних вчинків суддів.
Але спонукало мене до написання цієї статті не закривання членами Громадської ради доброчесності очей на відверто «одіозних» суддів, які були визнанні не доброчесними ВККСУ і без висновку ГРД, а їх виключний цинізм.
Передивившись документальне відео події в День Пам’яті Героїв небесної сотні «Дай їх рідним благ, терпіння та наснаги» у 2019 році : я не можу мовчати. Я розумію на цей час, що Громадська рада доброчесності організувала за кошти пікетування державної установи ВККСУ родинами небесної Сотні, де закликали покарати одіозних суддів «Майдану» та ін. недоброчесних суддів.
На даній зустрічі з посадовими особами зазначеної установи члени та так мовити особи Громадської ради доброчесності Маселко Роман, Чижик Галина, Соколенко Наталія позиціонували себе представниками або навіть адвокатами родин Небесної сотні.
Виявляється, що їх мета навести лад у судовій системі це фейк, а їм требо
піариться на родинах Небесної сотні. САМЕ ТАК ЗАЯВИВ АКТИВИСТ ТІТИЧ У ПРИСУТНОСТІ РЕШТИ ЧЛЕНІВ ГРД, покидаючи стіни ВККСУ та направляючись до Михайлівського собору у місті Києві. Прямуючи на свою Піар акцію виїхав на панахиду загиблих. Вказане не є фейк, чи наклик під текстом є відео доказ вказаних слів.
Мене дуже вражає холод обличь Маселка та Чижик, які не подали виду щодо вказаних слів колеги, що це? Психологічна криза, або як вони люблять наголошувати у своїх хворих виступах «не заперечили сказане». Може це хвороблива солідарність?
У мене одне запитання до пана Маселка, чому не повідомив про цинічний вчинок побратима-колеги–однодумця з ГРД під час виступу на телеканалі? Може це прояв не зовсім здорової солідарності? Це ганьба.
Вказане написано бо не могла промовчати.
Прошу пане Зе звернути на це увагу. Далі ще буде….

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ